tiistai 4. huhtikuuta 2023

Grandi seikkailee 145. päivä

 Travenmünde

Kaikki tietää sen tuntee ku olet ajoissa laivan/lentokoneen lähtöpaikkakunnalla ja edessä on sitten reilusti aikaa tapettavana ja et tiedä mitä tekisit. Tiedät vaan että tulee piiiitkä päivä.

Noh leirintäauleelta läksin vasta noin 11-12 ja sitten ajelua kevyellä vaihteella (kuis hiljaa sitä vois kärryn kanssa ajaa). Sitten hakemaan pari ruutua (jos haluaa harrastaa kyseistä lajia niin tarvitset gps/puhelin missä joku träkkeri ja stasthunter.com tulikoha oikein, sitten vain metsästää). Yhden ruudun sain ja toisen luo ei mennyt tietä ja polkua pitkin ei uskaltanut näiden 2 viikon sateiden jälkeen, uinti reissu olisi ollut kylmä ja raskas, joten jäi hakematta.

Sitten kaupan kautta leikkii puistokemistii ja hyvissä ajoin terminaaliin lorvii ennen ku ajelit tuonne rekkojen ja autojen sekaan. Eli polkupyörä ON AJONEUVO SATAMISSA. MUISTAKAA HEIJASTINLIIVI, jos ei ole heijastintakkia joka on huomiovärinen. Ja valon jos joudutte pimeään aikaan siirtymään laivaan (ihan vaikka olis ihan pikkasen hämärää niin valot päälle)

Laivaan pääsi puolen yön aikaan ja miut ohjattiin auton perässä yksin laivaan, kunnon palvelua ja turvallisuutta. Vaikka lipun hinta on hillonen ja ei nuo muutkaan antimet halpoja ole, niin maksan ihan mielellään siitä ett pääsee saunaan samaan hintaan ja ruokaa on riittävästi.

Kuva vai oliko niitä kuvia






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti