torstai 6. huhtikuuta 2023

Grandi seikkailee 147.päivä

 Vuosaari-Kerava

Se oli aamulla jännittynyttä odottamista laivan sataamaan saapumista. Sitten päästiin ajoneuvojen luokse ja ulos laivasta. Sitten turva-auton perässä ulos. Sitten vain kohti Keravaan. 

Missä aurinko?? Missä kevät?? Ei näkynyt, mutta eiköhän jossain kohtaa tule lämpimät kelit. Kävin Motonetissä hakemassa sähkölaitteiden kosteudenpoistajaa et saa sähkövaihteet toimimaan kunnolla. Saksan maalla oli viimeiset kaks viikkoa aikas kosteet olosuhteet. Niille ku emme voi mitään.

Keravalle saavuttu ja vaatteet laitettu pesuu ja apteekissa käyty. Meikä sai sitten koivun siitepölyn allergiaen reaktion viimeinä viikkona Saksassa. Yllätys ei allergialääkkeitä mukana. Sitt vielä sellanen juttu et vikana päivänä Travemündessa ollessa miun naama kärähti. Voi jee, kutina ja kirvely ai stna. Hieno yhdistelmä. Apteekissa käyty hakemassa allergia lääkkeitä ja heti alko napsiminen.

Se on aitten isomman reissun loppu. Vielä on edessä pienempi reissu edessä, mökille. Jälkilämmitys reissu vielä, sitten voi hiljentää ajamista ja keskittyä kesään.

Kuvia






1 kommentti: