perjantai 21. huhtikuuta 2023

Grandi seikkailee xxx. päivä

 Kerava

Olen viettänyt ansaittua lepohetkeä ja samalla tarkastanut pyörääni. Aika suurimmaksi osaksi on mennyt levätessä, en juuri ole ajanut pyörällä. Pyörälleki kävi vielä pari juttua. Kuten tiedätte pyörässäni on sähkövaihteet, numeronäyttö otti kosteutta sen verran että mitkään pelastusyeitykset ei auttaneet ku hetkellisesti. Kaukonäköisesti tilasin uuden ja sitten vaan kävin lähiliikkeessä analoimassa järjestelmän että saan sen toimimaan. Numeronäyttö (Gen 1 xt) kesti 6 vuotta ja 2,5 viikon yli 90 prosentti oli liikaa. Noh kulutus tavaraa. Sitten piti vaihtaa iso eturatas ku osista piikeistä oli puolet kadonnut johonkin. Hä hää, miulla oli koko reissus vararatas mukana.

Sitten mieheen, allergia oireita ja rajuja sellaisia ja lisäksi iho-oireita (pitää käydä lääkärissä kun mökille pääsee ja muutenkin muuttamassa lääkitystä). Eipäilys siitä et on joko psoriaasis tai ihottuma (sukurasite). Joteki tuntuu siltä et saan kaikki sukurasitteet, verenpaine, näkö-, kuulovamma (yksi geenivirhe, laittakaa kommentia jos haluatte kuulla mikä se on) iho-ongelma, koivuallergiasta en tiedä kuten en monimuotoisesta astmasta. Mut ei anneta niiden häiritä menoa vaikka välillä vähän rajoittaa menoa.

Nyt on iho huomattavasti parempi, kiitos pihkavoiteen. Kyll varmasti käytän jatkossakin, kallis ku mikä, mut auttaa.

Huomenna lauantaina matka jatkuu koti kesäpaikkaa joka tunnetaan Mökkinä. Tänään käyn ystävää vastassa kun hän tulee Suomeen lentäen. Sanoisin noin 8000 km on vaatinut verossa. Mökille ku pääsen niin matkaa on tullut sitten yli 8000 km.

Pysykää kanavalla, lähetys jatkuu huomenna.



2 kommenttia:

  1. Pyöräily on ihanaa. Minulla on normaali pyörä, sähkövaihteilla myös. Olen kuitenkin haaveillut sähkömaastopyörästä. Uskon, että sen avulla jaksaisin pyöräillä pidempiäkin matkoja. http://www.ebikestore.fi/tuoteryhma/866204

    VastaaPoista
  2. Täällä mennään luomupyörällä niin pitkään ku jaksaa polkea, sit ku ei jaksa ni sähköavusteinen käyttöön.

    VastaaPoista