torstai 14. elokuuta 2014

Jotta elämä ei olisi tylsää

9.8.2014

Läksin aamulla pitkälle lenkille, tarkoituksena ajaa tass yli 200 km. Lähtö onnistui suunitelmien mukaan ja matkan teko noin 10 km. Sitten alko tapahtuu, kaksi kissaa (ihan niitä nelijalkaisia elukoita) tappeli tiellä, varmaan joku reviiririita. Siinä sitten seikkailin vasemmalta oikealle ja päinvastoin, että pääsisin niistä ohi. Viimein olin oikealla, kun molemmat ampu suorann kohti pyörää, ni vaistomainen väistäliike oikealle ja penkalle ja kuperkeikka. No ei muuta ku ylös ja ekana katotaan pyörä kävikö mitään, pullon etsintä ja takaisin laitto ja takas pyörän selkään. Sitten rupes tuntumaan olkapäässä kostealta, samoin vyötärössä pari pientä naarmua kädessä ja jalassa.

Jatkoin matkaa Vehkataipaleen kautta Taipalsaaren ohi Savitaipaleelle, sieltä Kuukanniemeen äitini luona täyttäen pullot ja samalla paikaten vyötärön asfaltti-ihottuman. Siitä sitten jatkettiin matkaa kohti Läpytirantaa (Lappeenranta) ja miettien sen ohittamista jostain kautta. Tää etappi oli sellanen eksy ja löydä itsesi kartalta. Hauskaa oli vaikka olkapää vihotteli samoin vyötärö.Tähän osioon mahtui pätkä hiekkatietä joka oli yllättävää kyllä jopa paremmassa kunnossa ku asfalttitie.

Sitten mentiin kanavan yli konnunsuon suoralle kohti konnun baaria. Siinä risteyksessä sitten tapahtui kesän neljäs pannutus. Onneksi ei ollu vauhtia paljoa, eikä myös autolla. Nyt sitten tuli asfaltti-ihottumaa toiselle puolelle. Eli nyt on tasapuolisesti ihottumaa. Ainoat mitä tuli niin pari pientä lommoa autoon ja itsellä kiekkot meni oikasuun. Syy minun arviointivirheen, näitä sattuu jokaiselle joskus ja kukaan ei ole täydellinen.

Pari kuvaa


Ylempi auton kanssa, alempi kissat.

Reitti data




Sitten eile keskiviikkona pääsin kokeilemaan korkea laippasia kiekkoja. Huh mitä kiekkoja nää meijän ajokoirat hankkii. Tällanen pakkasen raiskaama pulkannaru, joka omistaa kaksi pystyy laitettua makaronia, joita myös jaloiksi kutsutaan. Ensin mentii myötätuuleen ja sitten tahkottiin vastatuuleen ja samalla ihmeteltiin et kylläpä pyörä kulkee. Samalla oli kokeilussa toisenlainen takapakka, siitä sitten myöhemmin. Nyt pitää laittaa asioita kuntoon ImatraMTB kisojen puitteissa ja raporttia tulee kisojen jälkeen.

Reitti data


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti