sunnuntai 24. elokuuta 2014

Viikonlopun ajatuksia

Viikonloppu on melkein ohi ja uus työviikko alkaa uusine haasteineen. Mitäkö tein viikonloppuna? No perjantaina tein töitä iltaan asti. Lauantaina sitten ajoin Saimaan ympäri myötäpäivään, yksin. Piti lähteä muutama muu mukaan, mutta ymmärrän yhden (autotallin pohjanvalu oli sovittu), mutta pari muuta. Pelkäsivät sitä että sade osuu kohdalle, ennusteen mukaan (50% mahdollisuus että sataa) 50% että paistaa aurinko. Ja sadetutka oli ku joku olis aivastanut kartalle ja laittanut animaation siihen.

Aamulla keli oli ku höyrysaunassa, pikkasen kosteeta ja laitoin jopa viestiä ystävälle et kohta menossa ohi. No hää jäi sitten sängyn pohjalle. Jatkoin matkaa kohti Taipalsaarta ja sitä kautta Savitaipaleelle. Jossa kävin tyhjentämässä ja täydentämässä. Tuulitakki pois ja matka jatku. Matkaa oli tultu 90 km. Tuosta eteenpäin keli oli pilvinen ja siitä huolimatta aurinkoinen Mikkeliin asti. Jouduin pitämään parikin venyttely taukoa ennen ABC-baaria. Baarissa sitten mukkia, banaania ja kokista ja pullojen täytttö. Tähän hätään en nyt muista paljonko kilsoja oli mittarissa, mutta kello oli 13 ja jotain.

Sitten vaan kohti Anttolaa ja Puumalaa, jos Mikkelin tie 13 oli mäkinen ni tämä se vasta mäkinen oli.
Alamäen jälkeen ku näki ylämäen ni kyllä kirosanat lenteli pitkin maaseudun rauhaa, varmasti metsän elämet juoksi karkuu. Pistohiekka ohitettiin ja kohti Puumalaa mentii hitaasti mutta varmasti.
Sinällänsä ei vaikeuksia ollu, mitä pohkeet nyt sillo tällö nykivät (tekee aina pitkillä lenkeillä) Kramppeja ei varsinaisesti tullut ennen Puumalaa. Puumalassa viimeinen tankkaus ja matkaan. Nyt sitten mentiin tietynlaisessa horrostilassa, jossain välissä gps akku tyhjeni, sitten mentiin mutu tunteella. Nyt sitten oli tie märkä Virmutjoesta eteenpäin eli kengät kastu, sadetta en saanjut niskaan missään tilanteessa.

Olin sitten aika väsy kun saavuin kotiovelle. Ensin pyörän pesu, sitten miehen pesu, sitten jotain syötäväksi kelpaavaa naamariin. Sitten oli valmis nukkumaan, en kyenny nukkumaan jalat koukussa vaan piti olla vatsallaan jalat suorana. Aamulla heräsin siihen että toinen käsi kramppas. Siis käsi ei jalat.

Sunnuntai sitten meni tehdessä kaikennäköistä ja mutustaessa kokoajan jotain syötäväksi kelpaavaa. Laitoin sitten omat kiekot kuntoon, uusi vanne eteen ja suoristin takavanteen kunnolla ja tubeleksiksi molemmat. Olispa ollu eilen tuolla reissulla ni ei olisi tarvinnu kärsiä niin paljon tuulesta (korkea laippaset kiekot)  No kuitenkin läksin ajelee ihan kauniin päivän kunniaksi ja jalkojen takia. No pitää vaan sanoa että meikällä on sitten todella nopee palautuminen. No siitä on hyötyä tässä laijissa ja kyvyssä syödä ihan mitä tahansa lihoomatta. Mitähä vaaka näyttää tänään.... ööö alta 70 kg

No jokatapauksesta päivä oli ihan kiva ja antoisa, kuten koko viikonloppu. Ylitin taas itseni jälleen kerran. Juuri tällä hetkellä kuuntelen mieli musiikkikappaleita ja tyhjennän pääni kaikista ajatuksista ja ohessa muistelen mitä olen tehnyt ja mitä on tapahtunut.

Hyvää alkavaa syksyä kaikille.

Reissudata



Tässä akku loppuu ja loppu matka on 30,6 km jos noihi interwepin karttoihi on luottamista.



Sunnuntain cruisailu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti