tiistai 5. elokuuta 2014

Tiistailenkki

Päätin sitten poistaa tiistailenkin seuran sivuilta. Syy oli selvä, ei juuri ketään ollu, mitä muutama keväällä ja alku kesästä. No eipä tartte enää sitoa itseä koko kesäksi johonki asiaan, ku ei ole tulijoita. Pääseepä ajelee vapaammin, kun ei ole sitoutunut mihinkään.

Tänään laitoin putiikin kiinni klo 16, söin pienen välipalan (meni sitten puolikas leipä, litra maitoa ja puolikas juusto) Ajoreleet niskaan ja maantien laitaa mittaamaan.. Alla oli Puruvesiajot ja arvelin ettei noi vanhan kehärääpäleen naru jalat mitenkään toimi. YLLÄTYS oli suuri ku ajo rupes maistumaan heti alusta lähtien. Joten ajukopassa pikkupiru kuiski "perkele jätkä kokeile nyt mihin pystyt vai ootko täys luuseri" ja se enkeli sai sitten turpaa pikkupirulta, vaikka kovasti yritti piipittää jotain rauhallisesta ajosta. Eihä siitä rauhallisesta ajosta mitään tullu, tais syke olla aerobisella puolella koko lenkin ajan. Keskisyke oli 80% maksimista joten pitänee olla tyytyväinen.

Tulipa tuossa LPR:n vauhtiporukka vastaan ja yrittivät saada mukaan.

 Ajo tuntu hyvältä ja paluumatkalla piti käydä kaverin luona täyttämässä pullot. Jäin sitten suustani kiinni pidemmäksi aikaan ku oli tarkoitus.

Joutsenossa oli käryn hajua mikä tuli tuolta itärajan toiselta puolelta. Vissiin Veli venäläinen rillaileen isommalla liekillä. Onneksi ei tuoksu Imatralla.

Tän vuoden yks tavoite on saavutettu 4000 km meni jo aikaisemmin rikki ja varmaan lähiaikoina tulee toinen tavoite saavutettua 100 km 30 km/h keskatilla. Lähellä ollaan.

Lenkki data







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti