perjantai 29. elokuuta 2014

Pieni loma

Nyt ollaan Isolla Kirkolla viettämässä pientä lomaa ja osallistumassa tulevaan Tour de Helsinki pyöräilytapahtumaan. Eilinen päivä meni ympäri kaupunkia suhaillessa ääripäästä toiseen, kyl muuten käy ihan työstä. Uusi kypärä tuli viikolla ja samantien piti laittaa reklamaatiota shimanolle, visiiristä puuttui yhdestä kohtaa magneetti. Kypärä muuten aivan mahtava, istuu päähän tosi hyvin.
On käyty morjentamassa Shimanon poikia, käyty hakemassa seuran ajopaita, käyty Lappi ravintolassa kaljalla, Espoossa saunassa ja tuossa jossain välissä nähty Tapsa, ystävä jonka olen viimeeksi nähny parikymmentä vuotta sitten. Et pikkasen kiireinen päivä oli eilen.

Tänään laittas pyörän ajokuntoon ja yrittäis käydä ajamassa pienosen lenkin jos Esteri sen sallii. Minnalle pitäs synttärilahjaa etsiä ja tiedän kyllä paikan mistä pitää katsoa ensin. Kyllähä täällä on kaikkea ja ei mitään mitä en Imatralta saisi ja jopa nopeammin kuin täältä. Ja asiakaspalvelu tuntuu olevan kadoksissa niin kollegoilta kuin muilta myyntihenkilöiltä. Tänään jatkan empiirisiä tutkimuksia siitä miten asiakasta kohdellaan.

Sinällänsä hauskaa on olla täällä, mutta kallista, ihan pirun kallista. Ja pienen kylän poika on ihan ihmeissään ku kulkee tuolla ihmisvirrassa ja näkee kauneutta ja surullisuutta samaan aikaan ja jopa samassa kohteessa. Aika mollivoitttoista on elämä täällä Isolla kirkolla, mutta niin se tuntuu aina olevan. Ystäväni Tapsa totes että jenkeissä on ajattelu sitä positiivistä, eli esim. 50% mahdollisuus että tulee vettä, itse ajattelen näin 50% mahdollisuus että paistaa aurinko. Pieni ero vai mitä.
Eikä tuon ajattelun muutos maksa juurikaan mitään, vaan antaa isomman mahdollisuuden asioiden ajattelemiseen. Siinä tämän kertainen, myöhemmin lisää asiaa ja asian vierestä.

Jatkoa sitten tältä päivältä. Kävin sitten ajelemassa pientä lenkkiä ympäri seutuvia ja kas kummaa en pannuttanut enkä ajanut kenenkään päälle/alle, vauhtikaan ei ollut hurmaava. Tääll on katuja auki siellä täällä. Esteri sitten teki perinteiset, kasteli sitten ihan märäksi ja kesti 15 minsaa kaatosadetta. Kiitos Esteri, mistäs sie nyt suutuit. Kiitokset Ilselle ajoseurasta ja opastuksesta. Löysin sen pienen laukun mitä olin etsimässä Velosportista. Homma hoitu ja sillä selvä.

Nyt sitten etsimään tyttärelle synttäri lahjaa sitten syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti