tiistai 9. syyskuuta 2014

Satulat

Enpäs ollutkaan tänne laittanut noita satula ajatuksia. No nyt on sitten pitkällisen  testiajamisen jälkeen löydetty maantiepyörään satulat, kyllä peräti kolme ja niistä on vara valita. Yksi on Brooks, mallilla ei niin väliä mikä, toinen ISM ja malli on pikkasen vielä hakusessa, kolmas on Pro Turnix 142 mm leveenä. Olin ihmetelly ku noi muut tuntu hiertävän sieltä kassien juuresta, siis ei kuitenkaan painaneet pehmyt kudoksia tai jos painoivat niin sitten jostain ihme paikasta kuten nivusen vierestä tai reiden sisäpinnasta tai istuinluun päältä. Näitä ongelmia ei ollu Brooksin satulan kanssa koskaan ja hävis ISM satulan kanssa, tosin tää kokeilumalli oli pikkasen liian kova, Pro satula on nyt se mitä olen hakenut Brooksin seuraksi, kevyt, joustaa juuri sen mitä tällanen kukkakeppi tarvii, ei hierrä eikä paina, voin istua pitkääään satulassa tuntematta puutumista siis Brooks nykyaikaisena. Pitänee vaan hankkia toi ISM vielä kategoriaan ni ei tartte ku vaihtaa satula tarpeen tullen. Tänään sitten saadaan ne wattilukemat, vähänkö jännittää ja varmasti kaikkeni annan.

No niin nyt on sitten saatu teho pulkannaruista pihalle, kyll vaan pitää sanoa et kuulemma tarkkaa työtä tein ja polkemistekniikka on kuulemma kohillaan ja ei sitten muuta ku lisää tehoja naruihin.
Ukko sitten painaa tällähetkellä sen 68 kg ja pituutta on se 188 cm ja jalan inseam on 91-92 cm
Laitetaan ne tehot sitten tähän, hapenotto kyky ei sitten ole kummonen ku ollu tän kesän vasta polttamatta. Olis vielä pdf tiedosto mut en tiedä miten se lisätään.


'



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti