maanantai 6. maaliskuuta 2017

58. Päivä

Heräsin sitten aikasii, ku varmaan alitajuntaisesti halusin riittävästi valoisaa aikaa ajamiseen. Kaivoin merinovillaisen Trekin aluspaidan jossa on huppu. Ennuste lupasi tuulta ja tuiskua (jätetään se Antti kuitenkin rauhaan). Aamupala oli ruhtinaallinen.



Paistetut munat puuttuu kuvasta. Maistui hyvälle ja varmasti pääsee pitkälle tämän voimalla. Hyvä niin, sitten vain tuonne liikenteeseen vaan. Kyllä tässä saa kieli keskellä suuta ajaa. Ensimmäiset 20 kilsaa meni ihan hyvin. Sitten julma bussipysäkki hyökkäsi kimppuun ja kaatoi (spedulipat).




Sitten ykskaks silmin nähden lumen määrä putosi melko olemattomaksi. Ja maisema muuttui metsäisemmäksi. Edelleenkään niitä huoltamoja ei niin hirveesti ole, joten pidin tauon taas bussipysäkillä (ei hyökänny). Sen huomasin et Latvia on siistimpi ku Liettua ja tiet paremmassa kunnossa.




Kuraa lensi kyllä senkin edestä ja tietenki jäässä. Näin meillä, kuis teillä. Sitten huomasin et Riika lähestyy, joten se hostelli, johon varasin paikan olis löydettävä. Kyllähän se löytyi pienen etsimisen jälkeen. Kirjautuminen ja tutustuminen hostelliin. Sauna, voi juma, täällä on sauna ja vain 10 tunti. Jes varaan vuoron. Se on sitte 8-9 illalla. Voi olla vähän eri olotila sen jälkeen.
Sitte kaupungille ostaa ruokaa pariksi päivää ja niillä pitäs pärjätä. Varmaan huomenna näkee todellisuuden sitte. Huomenna käppäillää ja vois noi ketjutki putsata ja voidella.

Päivän data.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti