torstai 9. maaliskuuta 2017

61. Päivä

Jotenkin vapautunut ja rauhallinen aamu herätä. Varmaan johtui siitä et oli viimeinen aamuherätys reissussa. Sitten vain pitkä aamupala ja eväät laivamatkaa varten. Sitten vain sinne laivalle jossain välissä. Majapaikka on hyvä ja hieno, siihen olis kuulunut aamusauna, mutta en käyttänyt sitä hyväksi. Tähän voisi tulla muksujen kanssa joku kerta.


On se vaan kumma kun olis mahdollisuus olla paikallaan ni ei sitt vittu pysty olee paikallaan. Pakko vaan lähteä liikenteeseen ja ulos. No satamassa saa sitten käppäillä ympäriinsä ja ihmetellä. Odotellaan nyt sitten rauhassa et laiva tulee.





Jokin aikaa joitui odottamaan, mutta pääsi ekana sisään laivaan. Yleensä saanut odottaa mutta poikkeuksen tekee varmaan ajankohta, talvi. Nyt rupeaa omaan tajuntaa iskeä selkeys minkälaisen ihmiskokeen sitä oikein teki. Nyt ymmärtää pitkän ajan reissaajia paremmin, paljon paremmin. Samalla on löytynyt selvyys itselle et ei näitä pitkiä reissuja halua yksin tehdä, olis kiva jos olis ystävä/kaveri jonka kanssa vaihtaa ajatuksia ja kannustaa toista kun tuntuu heikolta. Hitto nyt menee sössöttelyksi, päivää on vielä jäljellä ja eikä vielä olla kotona. Laivassa kyll ja olut edessä.




Juttelin pidemmän tovin herras henkilön kanssa reissaamisesta ja maiden erilaisista kulttuureista. Erittäin antoisa keskustelu. Sitten oli pakko mennä kattoo mitä myymälästä löytyy. Sieltä löyty Motörhead viiniä jes.



Sitten vain ajan tappamista ennen satamaa ja satamaan päästyä odotin ystävää saapuvaksi toisella laivalla satamaan.





Huomasin sen että Länsisatama muuttaa muotoaan kokoajan. Siinä sitten meni aikaa ystävän kanssa jutellessa ihan huomaamatta ja kiinnostus reissuun oli iso. Sitten heidän kyyntinsä (ystävä perheen kanssa liikenteessä) tuli ja tiemme erkani. Mie läksin kohti rautatieasemaa ajelee ja sattui sitte junakin olee jo paikalla. Ei muuta kuin ihmettelee suunnittelijan suurta ihmettä, mikä ei toimi minkään mittapuun mukaan millään järkevällä tavalla. Ai helvetti sentään.


Matka meni rattoisasti vitun kallista kaljaa lipittäessä ravintolavaunussa. Siirryin sieltä pois Lappeenrannan kohdalla. Sitten vain vielä viimeiset kilometrit kotiin niin homma on hanskassa.



Kotona. Jaa siis kotona viimeinkin. Jaaha jos söis jotain ja sit nukkuu. Huomenna tavaroiden purku, pyykinpesun aloitus ja pyörä talliin ja täydellinen huolto.

Päivän data



Reissu on saatu päätökseen, loppuraportti tulee jonkin ajankuluttua. Malttakaa odotella.

1 kommentti:

  1. Onnea reissun tekijälle! Varmasti ihana tunne olla vihdoin kotona!

    - Kati

    VastaaPoista