lauantai 11. maaliskuuta 2017

Reissun loppuraportti

Mitä sain reisustani? No ainakin ihmiskontakteja ja sen että tulen aika hyvin toimeen tuolla isossa maailmassa liikkuessani. Monesti luultiin paikalliseksi ihmiseksi ja kysyttiin neuvoja. Myös löysin itseni syvällisemmän olemuksen jota en noissa kirjoituksissa tuonnut ollenkaan esille, koska totesin sen kuuluvan vain minulle itselleni, joskus myöhemmin läheisilleni ja läheiselle ihmiselle jos sellainen joskus rinnalle ilmestyy. Kokemuksia erilaisista tilanteista ja sen että ei se raha loppupeleissä ole niin tärkeä vaikka helpottaa elämistä. Tapasin aivan mahtavia ihmisiä reissun aikana ja moni heistä auttoi minua kulkemaan eteenpäin ja olivat kiinnostuneita kuinka yksi hullu suomalainen pyöräilee talvella kohti kotia. Maisemat oli aivan jotain uskomatonta vaikka vihreetä ei puissa ollut, pokkarikamera olisi pitänyt olla mukana, jäi monta tilanne kuvaa ottamatta, kuten se että kaksi peuraa menee tien yli alle 10 metrin päästä. Lintuja tuli nähtyä paljon ja muuta metsäin eläintä. Muutenkin metsäiset tiet oli se missä mieli lepäsi aika täydellisesti ja sain ajaa aika flow-olotilassa (tulin välillä miettineeksi että kuka tätä pyörää oikein ajaa) Ajatukset on vielä aivan jossain muualla kuin kotona ja tässä kirjoituksessa, mutta nyt kiitän ja kumarran. Kiitoksia että jaksoitte seurata matkaa.

Kiitän kaikkia niitä ystäviä ja ihmisiä joita matkan varrella tapasin ja auttoivat minua toteuttamaan matkani Alicantesta kotiin Imatralle. Syvä kummarrus ja lämpimät kiitokset.

I thank you all: My friends and all those people, who I met during my bicycle journey. My sincere and warmest thanks to all of you who helped me to conclude my trip from Alicante to my home town Imatra!

Ich möchte Euch alle hertzlich danken: Meine Freunde und auch Euch alle wunderbare Leute die ich unterwegs getroffen habe, insbesondere die Leute die mir geholfen haben, so daß ich meine Reise von Alicante bis meine Heimat Imatra enden konnte.

Je tiens à vous remercier: Mes amis et tous les gens que jái rencontré sur mon chemin. Spécialement je voudrais remercier tous ce qui ont contribués à me rendre d'Alicante à ma ville Imatra.

Sääkokemukset on helpompi sanoa mitä EN kokenut, lumimyrskyä ja hiekkamyrskyä saati sitten hurrikaania, kaiken muun sitten koin.

Ajetut kilometri 2700 mittarin mukaan plus pimeät mukaan niin puhutaan noin 2750-2800 km.
Tammikuu  1063 km nousumetrejä 8168 metriä
Helmikuu  1235 km nousumetrejä 11574 metriä
Maaliskuu  399  km nousumetrejä 1111 metriä

Yhteensä Nousumetrejä tuli siis 20 853 metriä
Kävelyä tuli sitten tehtyä ihan riittävästi  tammikuussa 152 481 askelta eli 131,5 km, helmikuussa 123 723 askelta eli 106,2 km ja maaliskuussa 50164 askelta eli 41,9 km, paljon tuli käveltyä myös reissun aikana.

Junalla kuljettuja kilometrejä oli sitten noin 1800 km, ottaen huomioon sen että rautatiet ei aina mennyt suorinta reittiä vaan saattoi hyvinkin kiertää kaukaa määränpäähän

Kaikki tämä tehti ruismoottorin vikalistasta huolimatta. Rajoitteet on pään sisällä.

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellesi matkaraporteista! Mukava reissuasi on ollut seurata.

    VastaaPoista