torstai 21. kesäkuuta 2012

14. Päivä

Kouvola-KOTI

Matka: 131,84 km
Aika: 6.31 h
Keskari: 20,2 km/h
Nousumetri: 596 m
Yhteensä: 864,95km; 47.01 h; 4021m

Heräsimme aamulla "aikaisin" aamupala ja leiri kasaan puolihorroksessa, känny on teltassa ja teltta paketissa. Maksu ja menoksi. Luvattu reipasta myötätuulta ja sitä sitten sai. Tulin sitten rikkoneeksi itselleni antaman lupauksen "ei enään ikinä 6-tietä pitkin" hyvin meni kuitenkin.

Mikä näitä suomalaisia kuskeja riivaa? Pitää ohittaa ihan läheltä vaikka tietä olis kuinka. Muun maalaiset ohittaa reilusti samoin rekat, lukuunottamatta muutamia poikkeuksia.

Lappeenrannassa käytiin morjenstamassa kuuloaseman tyttöjä, kuulokojeesta oli suodatin lähtenyt kävelemään. Sitten kohti kotia ja vauhti hiipu ja hiipu ja voimat loppu kotiovelle. KOTONA OLLAAN.

MINNAN BLOGI






8 kommenttia:

  1. Hyvä reissu teillä ja kiva kun piditte matkapäiväkirjaa.Tomera tyttö sulla!
    -eki-

    VastaaPoista
  2. Hieno reissu, onnittelut . Saitte varmaan molemmat liikunnan lisäksi sellaista henkistä pääomaa, jota ei voro vie tai ruoste raiskaa.

    t. Ari

    VastaaPoista
  3. Kokemuksia tuli ja Minnan blogin loppusivut tulee heti ku neiti on piirtänyt kaiken. Itswllä vielä kehittämisen tarvetta kirjoittamisessa.

    VastaaPoista
  4. Kerroit et autot pyyhkivät liian läheltä fillaristeja (teitä). Itse alkanut käyttää huomioliiviä ja oikein hävettää. kun autot kiertävät kaukaa. Ilman liiviä uskaltais enää baanalle...
    Voitinko "kilpailun" ehdotuksista reissunne nimestä?
    -eki-

    VastaaPoista
  5. Ajoasu on valittu sellai ett varmasti näkyy, punainen pitkähihainen paita, neon limevihree seura asu, kirkkaankeltainen kassi, punaiset sivulaukut. Luulen suomalaisen menttaliteetin olevan joillakin tämä;'mie ajan tästä, enkä väistä mihinkään tää on miun tie, prkl menkööt muut muualle'. Suurin osa antaa tietä, mutta parantamisen varaa löytyy paljon. Sikseen pyöräily tulee lisääntymään tulevaisuudessa ihan öljyn hinnan takia ( lue suomalainen bensan hinta).

    VastaaPoista
  6. Vaikka noin värikkäästi pukeudutte, silti kerroit blogissa kuinka autot hihaa hipoen ohittivat, eli teistä ei hipomiset ollut kiinni,hyvä! Joskus itellä käynyt "hipomisen" jälkeen, et jos hamppi on pysähtynyt seuraavalle levähdyspaikalle, niin varmaan vedän jätkän "katolleeen".
    -eki-

    VastaaPoista
  7. Siis en ole joutunut vetämään ketään "katolleen", kun eivät ole olleeet huilimassa levähdyspaikalla. Ps. Kaatuu vaikka Tyson tai sit ei.

    VastaaPoista
  8. Hieno reissu! Oli kiva seurata blogin kautta :) Oma matka on vielä suunniteluvaiheessa, mutta ei kauaa enää: http://nurmes2012.blogspot.fi/

    VastaaPoista