sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

4. päivä

Loviisa-Helsinki
Matka: 86,85 km
Aika: 5.11 tuntia
Keskari: 16,7 km/h
Nousumetri: 544m
Yhteensä: 320.75 km; 17.59 h; 2020m


Loviisa oli kiva kaupunki. Aamulla aamupala ja leiri kasaa ja matkaa. Aamu oli kaunis tosin kova tuulinen joka häiritsi ihan riittävästi ajamista. (en tosin tiedä mitä takakuski teki) Koskenkylään asti meni ihan kivasti ja käytiin paikallisesta ostamassa viimeiset puuttuvat tavarat. Porvoo tuli uhkaavasti vastaan (anteeksi Kaisa ja Leka ei ehditty käymään). Käytiin katsomassa Porvoon ajoja pikkasen ja oli niin perkeleen kylmä. Satamaan syömään terassikori kahteen pekkaan.

Sitten kohti Helsinkiä. Hidasta etenemistä vastatuulessa, todella hidasta. Mitä tästä muuta kun päämäärä saavutettu. Päivään mahtui aurinkoa, tuulta, pilvistä, kylmää, kuumaa, puskassa juoksemista ja enpä sano ääneen.

Nyt on sitten nautittu hyvän ystäväpariskunnan vieraanvaraisuudesta vatsa täynnä ja mieli ravittuna. Minna piirtää hiljaisena. Huomenna jatkamme kohti Tallinnaa.


MINNAN BLOGI






1 kommentti:

  1. Kivaa, kun olitte meillä! Oli niin mukavaa vanhojen kavereiden kesken viettää iltaa! Ajoin teidän ohi aamulla bussilla tossa juuri ennen Kalasataman metroasemaa. Hakaniemen rannassa vielä tähyilin kohti Hakaniemen siltaa kun viiletitte kohti Pohjoisrantaa ja Katajanokkaa. Toivottavasti saitte (edulliset) liput laivalle! Nauttikaa Viron maisemista!
    T. Jou

    VastaaPoista