perjantai 8. kesäkuuta 2012

2. Päivä

Joku kiva paikka Vainikkalan jälkeen-Vilniemen leirintäalue (Hamina)

Päivän saldo
83.6 km 4h 31m, 580m
Yhteensä 163.6km, 9.01h, 1130m

Yö meni jotenkuten kaltevan pinnan takia. Aamulla aamiainen tauluun ja leirin purku ja tielle. Ensin 15- 20km hiekkatietä ja sitten alko päällystetty tie. Aamukahvi ylämaan kivikahvilassa. Nyt oli jyrkät ylämäet vaihtuneet pitkiin ja loiviin. Niitä oli Virojoelle asti.

Virojoella pitempi ruokatauko ja puuttuvien tarvikkeiden hankinta. Sitten matkaa jatkettiin museotietä pitkin ja museoon joutas. Kerkesin kehua kivaksi tieksi ja heti oli jyrkkä ylämäki edessä. Minnan toteamus; et sitten enään kehu tietä mukavaksi ennenkuin se on ajettu. Tie oli yhtä vuoristorataa 33 kilsan edestä. Välillä piti työntää, kun ei ollut jerkkua reisissä.

Leirintäalue Vilniemessä lähellä Haminaa on tämän kertainen yöpymispaikka. Ja täälläkään ei noi paljon kehutut langattomat oikein toimi. Suomi eturintamassa, juu uskoo ken haluaa. Paikka aivan mahtava, merenrannalla, upottavaa hiekkaa, matala ranta. Tuli syötyä makkaraperunat ja katseltua ympärille, pestyä pyykkiä. Illalla pitää vielä tehdä iltapalaa vaikka ei jaksais syödä. Kotkassa makuupussi tarjous pitänee käydä katsomassa.



MINNAN BLOGI





1 kommentti:

  1. Turvallista matkaa! Seurailen matkan vaiheita näin virtuaalisesti:)

    Katja

    VastaaPoista