sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

3. Päivä

Vilniemi - Loviisa

Päivän saldo
70.9km, 3.47h, 346m
233.9km, 12.48h, 1476m

No aamu oli kaunis ku morsian. Siinä oli hyvinkin kivaa tehdä aamupalaa. Minna kävi rannassa vielä ihmettelemässä, kun tein aamiaista. Lähdimme 9.15 eli aikas myöhään. Aurinko paistoi Haminan toiselle puolelle asti. Reitti oli aikas mukava Kotkaan asti.

Kotkassa meinasimme mennä ohi paikasta jossa piti käydä. Eli ostamassa uudet makuupussit ja alustat. Samalla ostimme Minnalle ajolasit et pysyy ökkimönkiäiset poissa silmistä. Sen jälkeen syömään. (Isän butjetti repes vähän)

Matka jatkui ihan kivaa kvl pitkin Pyhtäälle asti. Sitten piti mennä 7 tielle, kun ei halunut ylimääräisiä kilometrejä. Siinä sitten ajettiin Tesjoelle asti muun liikenteen seassa (perkele tarte päälle ajaa, erityisesti suomalaiset)  Muutamat kannustivat meitä, vanhalla jenkillä ohittaneet näyttivät peukkua ja vastaan tullut motoristi teki samoin. Kiitokset heille, keitä sitten olivat. Muutama auto tööttäs, mutta tarkoitusperä jäi arvoitukseksi.

Tesjoelta Loviisaan on "kivenheitto". Kohti leirintäaluetta kaupan kautta. Teltta pystyy, suihku, ruoka. Sitten kävellen tutustumaan Loviisaa. Kaunis kaupunki tai jotain olihan se kaupunki. Vanhaa rakennuskantaa oli säästetty ja pidetty yllä. Kävely teki hyvää lihaksille. Minna tossa vieressä purkaa itseään paperille. Ne tulevat heti kun pääsemme kunnon koneen äärelle.



MINNAN BLOGI





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti