tiistai 5. kesäkuuta 2012

Niin ne suunnitelmat muuttuvat

Sain eilen TaitettaVilleltä emailin, jossa todettiin että heidän reissu siirtyy sairastumisen takia. Ei voi mitään tapahtuneelle, ne sairaudet kun ei tule kello kaulassa.

Sorvin hiljentäminen etenee kovaa vauhtia. Huomenna sorvii tulee lappu seinään, "palataan asiaan juhannuksen jälkeen".
Juna starttaa torstaina kohti seikkailuja. Minä kirjoitan tarinaa tai ainakin yritän kovasti kirjoittaa tarinan muotoon ja otan kuvia (jos Minna suostuu luovuttamaan kameran käyttööni edes hetkeksi) ja Minna kirjoitaa omalla tavallaan tähän samaiseen blogiin. Siis ensin on minun räpellykseni ja sitten kuvia ja matka dataa ja sitten Minnan blogi.

Voi olla että tekstiä tulee paljon tai sitten vähän tai sitten siltä väliltä.

Uudet moottorikorvat on säädetty, nyt kuulee inhimillisesti ja eikä kuule kokoajan tehtaan melua 2 kilsan päästä. Helpotus ja äänimaailma on selkee ja nyt voin sanoa, että autoilla on omat ominaisäänet. Kyllä koira tuntee tuttujen autot. Saa nähdä tunteeko Nelli isännän ja tyttären reissun jälkeen.
Nyt hoitamaan asioita. Ja hei kommenteja voi laittaa ja peräti pakollista.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä kerran opastustarjouksesta! Toivottavasti LPR-Imatra keikka onnistuisi joskus toiste. Minun reissun aloitus siirtyy vieläkin eteenpäin, sillä sairastelu äityi lopulta vatsataudiksi. Luulen, että lepäilen ainakin tämän viikon ja yritän seuraavana maanantaina uudestaan.

    Toivon teille parempaa onnea ja hienoa reissua!

    Meidän retkipyöräilijöiden kannattaisi verkostoitua, jotta saataisiin oman alueen parhaat ja kauneimmat maasto-/maantiereitit kaikkien ulottuville.

    Ville

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä asiasta ja juuri sen takia olemme menossa itärajaa pitkin "alas". Sorvi sammutettu ja kohta ovessa lappu "palataan asiaan juhannuksen jälkeen".

    VastaaPoista