keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Reissun valmistelua

Nyt tehdään pikkuhiljaa valmistelua reissua varten. Vielä ollaan täysissä työn toihuissa pari päivää ja samalla yritetään katsoa että tandemissa kaikki on kohillaan ni ei tartte lähtöpäivänä ihmetellä. Tällä kertaa mennään bussilla Helsinkiin jos vain saadaan tandemi kyytiin, yöbussilla ja ollaan aamulla perillä. Siitä sitten Länsisatamaan.

Tätä ennen pitää käydä mökillä visiitillä, ku siellä on käymässä tuttuja joita on nähnyt viimeeksi vuonna keppi ja kivi. Tärkeimmät työjutut on hoidettu ja muutama muu homma pitää hoitaa. Joten kun lauantai koittaa niin isken lomalapun luukulle ja jää odottamaan ihmisten luetun ymmärtämistä. Joka tuntuu olevan heikko.

Olisi ihan kiva ku ihmiset tulis hakee valmiit pyörät pois, onha se vähän harmi jos tullaan sitten ku keritään ja ihmetellään ku ei olekaan ketään paikalla. Tää on taas niin tätä.

Jos sitä menis laittaa kärryn kokoon ja rupeis laittaa tarvittavat retkitarvarat kärryyn valmiiksi. Ai niin tuli tilattua Busch&Müller usb-werk, toimii loistavasti pienen kokeilun jälkeen. Siinä on pieni puskuriakku joka luovuttaa virtaa tasaisesti ja ajovauhti ei vaikuta lataukseen niin hirveesti.

Kirjoituksia tulee aina tlaisuuden ja nettiyhteyksien niin salliessa.

1 kommentti: