keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Viro 2. päivä

Helsinki- Rapla

Aamulla oli aikainnen herätys ja ajo länsiterminaaliin. Kerrankin pääs laivaan ensimmäisenä, voi jee, sai laittaa rauhassa pyörän paikalleen ja sitten ylöspäin. Aamupala laivalla ja sitten ajantappamista ja tyhmien suomalaisten katsomista. On se kumma tuo viinan voima. Siinä se aika meni ku yritti saada netti yhteyttä ja puhelin yhteyttä. Perseestä molemmat.

Tallinnaan päästyä sitten ruvettiin katsomaan mihin päin pitää lähteä. Vanha totuus pitää paikkansa, kaupunkiin on helppo tulla, mutta kaupungista ulos on sitten iham oma tarinansa. Oma aikansan siinä menni ennen ku löysi oikean reitin ja tiedoksi muille, suunnatkaa perkele ensin suorinta tietä ulos Tallinnasta jos meinaatte niitä pyöräreittejä ajella. Meillä meni kaksi tuntia siihen et seurattiin reittiä 13, varmaan heino mut ei oikein napannut. Olis säästynyt muutama kilometri jos olis menty suoraan. Se siitä.

Muuten reitti oli mahtava, pari hazardia lukuun ottamatta. Tuli testasttua tandemin kestävyys vähän huonommalla tiellä joka oikaisi varmaan 4-6 kilsaa ettei tarvinnu ajaa lenkkiä. Suurimmaksi osaksi saatiin ajaa pyörätietä pitkin. (Minna me nähtiin ne sillo junasta)

Yks paha virhe tapahtu ajon aikana. Me ei juotu tarpeeksi nestettä. Pilvinen ja lämmin ei vaan tuntunut siltä et olis lämmin. Tämä kostautui sitten illalla kramppeina. Ei muuta ku eletrolyytti juomaa naamariin.

Raplaa saavuttiin sopiivasti infopisteen kiinni meno aikaan, saatiin ohjeet mihin voi teltan iskeä pystyy. Ei muuta ku kohti paikkaa. Muutama kilometri ja paikka löyty ja saatiin teltta pystyy. Syömään ja takas teltalle. Meinaa tää oli paikka ilman mukavuuksia ja toisekseen yö ei maksanut mitään, ruoka kylläkin ja on sitä parempiakin sapuskoita tullu syötyä.

Nukkumatti tuli sittenkin ajoissa, muiistan katsoneeni kelloa joskus 21 aikoihin ja seuraava muistikuva oli aamu.

Tässä reissu data, tosin garmin päätti toimia ihan oman pään mukaan mut kilometrit on oikein.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti