keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Viro 3.päivä

Rapla-Pärnu

Aamulla nukutti sitten pitkään. Päästiin liikenteeseen noin klo 9 eli nukkumatti hoiiti homman kotiin. Tavaroita pakatessa mustekala päätti sitten näpäyttää minnuu näpeille sillä seurauksella et etusormi on nyt sitten kahden nivelen välistä turvonnu ja musta. Varmaan murtunut, joutu ottaa kipulääkettä. Toimii kyllä, luulen et hiusmurtuma mille ei voi tehdä mitään. Täähän on jo ihan normia miun reissuissa. Parempi et miulle sattuu ja tapahtuu ku tyttärelle.

Siitä sitten ajettiin 25 kilsaa aamiaiselle ja ennen lähtöä paikan omistaja/johtaja totesi ettei se yö maksa mitään. Ai stana et on tylsää ajaa viimottimella vedettyjä tietä. Ku päästiin Märjamaaha niin käytiin ostamassa aamiais/lounas tarvikkeet ja ajettiin vähän syrjemmälle syömään. 2 litraa kokista, iso redbull, puolikas juustopatonki, croiisant ja banaani teki tehtävänsä. Siihen sitten ilmestyi paikallinen mummo ja toteisi et taukoa ko pidätte. Hällä toinen koti Suomessa ja puhu ymmärrettävää suomea. Naimisissa suomalaisen kanssa. No mummo otti ja lähti polkee eteenpäin ja jätti meidät tulee, varmaan ikänsä ajanut fillarilla, ku ei ole ajokorttia.

Tän päivän ajo oli jaksottamista kuumuuden takia. Pari pitkän matkan ajajaa pääs yllättää takaa ja meni menojaan. Nostivat peukkua ja toivottivat turvallisia kilometrejä ja hävis horisonttiin. Me ajettiin sillo 24 km/t.
Sitä vaan tunsi itsensä aloittelijaksi. Piiiitkä suora tie ja ei mitään katsottavaa ja ei mäkeä, tylsää ja samaa mieltä oli tytär. Jos hää tulee Viroon käymään ni autolla tai bussilla, mut ei fillarilla. JES

Yks tauko keskustelu oli siinä mielessä mielenkiintoinen et salsa sattaa olla ahkerammassa käytössä tulevaisuudessa. Tytär on saanut kimmokkeen retkipyöräilyyn. Totesin et katotaan kun saa ensin peruskoulun suoritettua.

Taukoa ja tankkausta oli päivän sana. Nestettä meni sellaset 7-9 litraa ja muut syömiset siihen päälle. Pärnuun tultiin rauhallisesti ja vanha saa huomata et parissa vuodessa on tullu paljon uutta paikkakunnalle. Olii tullu uutta joenranta väylää ja pyörätietä ja ja .... Huomenna tiedetäään lisää.

Leirintäalue Konse löyty vanhan muistin mukaan ja kolme yötä makso 39 euroo. Teltta pystyyn ja suihkuun ja sen jälkeen syömään. Nyt sitten kirjoitellaan ja katsotaan emailit ja sun muut.

Päivän data ja Garmin päätti sammua kilsan ennen leirintäaluetta.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti