sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Viro 7.päivä

Tänään oli herätys sitten noin klo 7 aamulla. Aamupala, leirin purku ja tien päälle taistelemaan vastatuulta vastaa. Samalla tuntui siltä että oli taistelu tylsyyttä vastaa. Tuntui siltä vaikka kuinka ajoi niin maisema ei muuttunut.mihinkään. Taukoa noin 5-10 kilsan välein ja vauhtia oli se 15 km/t. Tallinnaan tultiin ajo tuntui paljon paremmalta kuin tiellä. Sitten talutettiin vanhan kaupungin läpi, ei niitä mukulakiviä aja ku maastopyörällä ja satamaan. Tikettien osto ja syömään, jonka jälkeen alkoi odotus lastaamiseen. Sitä sai odottaa jonkin aikaa, mutta ensimmäisenä päästiin sisään.

Laiva matka ei sitten tarjonnut juurikaan mitään ihmeellistä. Sitä samaa vanhaa, porukan roudaamassa litra kaupalla kaljaa kotimaahan. Itse toin yhden kalja ja senkin ihan Pärnusta asti. Aika laivalla meni kirjaa lukiessa. Sitten vaan ajan koettaessa siirryttiin pyörän luokse ja ajettiin ulos. Kummipoika oli vastassa ja kuljetti meidät Tapanilaan hänen uuteen kämppään yöpymään.

Nyt sitten jännätään et saiko tytär flussan vai ei. Jos sai ni reissu loppu tähän. Syy on ettei terveydellä leikitä piste.

Päivän data

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti