lauantai 14. kesäkuuta 2014

Viro 6. päivä

Sen verta jäi eilisestä mainitsematta, että leirintäalueelle tuli ranskalainen reissaaja, joka tänä aamuna lähti jo ennen klo7. Itse kävin vessassa ja takas telttaan löhöö ja lukee kirjaa. Siinä klo8 herätin Kian ja syötiin aamupala ja sitten oli leirin purku edessä. Naapurille annettiin loput vedet mitä ei mahtunut mukaan. Sitten vaan kylän läpi Via Baltialle. Ehkä maailman tylsin tie joka piiretty viivottimella karttaan.

Tien päällä oli sitten vastatuuli alusta alkaen ja metrilukemat oli 5-8 m/s. Ei sitten menty lujaa ei. Tasasesti 15km/t leuka rinnassa, pää kallellaa kohti Tallinnaa. Ajo piti rytmittää sellaseksi että jakso ajaa, tauot oli noin 8-10 kilsan välein, välillä lyhkäsempi välillä pitempi. Voin sanoa että meni ihan silkan tahdonvoimalla ja voimatreenin puolelle, nyt kädet ei vaan tahdo totella ku ovat ihan väsyneet taistelusta tuulen oikkuja vastaan.

Tarkoituksena oli Märjamaan jälkeen etsiä majoitusta, mutta mutta tuli vaan totaalinen stoppi ja kurvaus Vaimöisan kohdalla kohti metsää ja puskamajoitusta. Tie menee kivenheiton päässä ja heti ku aamulla herää ni karavaani liikkuu. Positiivinen asia tänään oli  se että 14 v. tyttö jakso polkee 71,4 kilsaa vastatuuleen ja tuulen oikkuja tuntiessaan.

Huomenna tullaan Tallinnaan.

Päivän data











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti