lauantai 7. kesäkuuta 2014

Voi V#¤#%&/¤##& perse

Eile otti tressikäyrä käynnin ihan tapissa ja  vitutus vielä ylempänä. Tarkoitus oli huom. OLI lähteä reissuun yöbussilla Helsinkii, mutta mutta liikennöitsijän ajojärjestelijä ei edes tiennyt mahtuuko tandemi kyytiin ja ei tienny mikä bussi lähtee. Meni sitten täysin arpapeliksi ja en stana mene yöllä asemalla jos ei oo varmuutta siitä et mahtuu kyytii. Ei tainnu ajojärjestelijä olla hommien tasalla. Onneksi kummipoika on mökillä käymässä ja pääsee hänen kyydissä Hesaan, kyllä mahtuu ku on autona LT. Todellinen pelastus.

Hommia piisaa vielä tän päivän ja eile ramppas väkee solkenaan ja viimosia osia saatiin eile iltapäivällä. Nyt sitten tehdään viimosia pakkauksia et vehkeet on valmiina ku kummipoika tulee paikalle.

Eilinen päivä oli siten sellanen et mikään ei sitten menny edes karkean suunnitelman mukaan, ei sitten lähellekään. No ei muutan ku uutta kehiin ja reittiä uusiksi ja aikaa lyhkäsemmäksi. Katotaan sitten mitä tuleman pitää.

Nyt vaan rupee miehestä olee mehut lopussa ja lievä unettomuus päällä. Sitten ku pääsee Suomen rajojen ulkopuolelle, ni veikkaan et nukkumatti tulee ja huitasee 25 kilon lekalla tajun takaraivoon niin et otsalohko kolisee. Ja saa aivot muuta ajateltavaa. Yritän tässä vielä lisäillä niitä videoita tuonne aikaisemppaan viestiin/kirjoitukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti