lauantai 18. helmikuuta 2023

Grandi seikkailee 102. päivä

 Urrugne-Messanges

Aamulla leiri kasaan ja liikkeelle kohti seuraavaa yöpymispaikkaa. Se oli sitten eurovelo 1 seuraamista taas kerran, mutta täällä viitoitus on kyllä moninverroin parempaa ku Espanjassa. Vois ajaa vaikka ilman garminii, sen verran hyvä on opastus. Ensimmäisenä oli sitten nämä kadut ja kiemirat, ni voi helvetti sanon minä.

On maisemaa ja taloo (mihin ei oo varaa sitten millään ilveellä), mut et reitti menee pitkin poikin sokkeloisia kaupungin osia ja kiertäen ja kaartaen. Oliha ne hienoja mut matkavauhti oli sit aivan olematon. Kunnes pääsi sitten pyöräväylälle sellai ettei siinä ole käännöksiä joka toisessa risteyksessä tai mutkassa. Matkavauhti nousi ja pääsin majapaikkaan hiukan kello 15 jälkeen. Sain majapaikan, siis koko majapaikan omaan käyttöön, olin ainoa asiakas. Sitten kauppaan ja sen jälkeen suihkuun ja sit paljuun köllöttelee oluttölkki kädessä. Sit vielä ruokailu ja sitte olikin valmis nukkuu.  Miten voi käydä näin hyvä munkki?

Kyllä pitää sanoa et teki hyvää se paljussa istuskelu on vaan jalat jotenkin rennommat nyt aamulla, mut kerron sit myöhemmin tuntemukset  

Yhdessä kuvassa on sitten se arpi mikä tuli siinä soratien kaatumisessa, sormet on vain vertauksena ja ei yhtään tikkiä.

Kuvia













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti