torstai 2. helmikuuta 2023

Grandi seikkailee 86. päivä

Bejar (puska)-Salamanca hostel

Jotenkin sitä teltassa nukkuu sikeesti melkei aamuun. Nytkin heräsin neljältä ja sit torkuin pari tuntii ennenku rupesin tekee aamupalaa. Sitten vain leiri kasaan ja aamujumpan aika. Noin 900 metristä nousu 1205 metriin solatietä pitkin (ei niiku voinnit alempana olla, perkele) Reissun toiseksi korkein solatie. Tuskaa ja hikeä heti aamusta. Nytku hostellikin oli varattu ni pakko ajaa.

Ylityksen jälkeen iski tuuli vasten kasvoja ku märkä rätti, alamäen jälkeen siltä se tuntui ku "sumu" oli sellainen et oli parempi laittaa valot päälle. Näkyvyyttä tais olla juuri yli 100 metrii ja oli muuten kylmänkosteeta. Sitten seikkailtiin 890 ja 1050 metrin välillä korkeudessa, se rupes jossain kohtaa vituttaa tuulen ohella. Sääkin selkeni  jossain kohtaa. Sitten ku oli enään parikymmentä kilsaa määränpäähän ni eikös se siellä sitten näkynyt hetken verran. Vihdoin pääsi alamäkeen ja kaupunki tuli nopeasti vastaan. Sitten viimeiset kilsat taluttelin perille.

Sain pyörän ja kärryn katseilta piiloon ja itseni kirjattua hostelliin. Sitten suihkuun ja sit syömään. Sitten pieni kävelylenkki ja iltapalaa ja kohta unten maille. Raskas päivä ja jalat ajetun oloiset ja pyörä liikkuu seuraavan kerran maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti