sunnuntai 19. helmikuuta 2023

Grandi seikkailee 104. päivä

La Teste-de-Buch (tellta metsässä)--Gradignan (leirintäalue)

Aamulla sitten taas normitavan mukaan leiri kasaan ja liikkeelle. Tällä kertaan sitten veitsellä leikattavaan sumuun. Ajo alot päälle ja vähän väliä vilkuillen garminia et mihin tie kääntyyn. Välillä näkyvyys oli hyvä 200 metrii ja välillä sit sellai et hyvä ett 10 metrii näki. Piti vain luottaa itseensä ja ajaa vaan eteenpäin.

Kyll täällä kanss osataan tuota metsää kaataa, tosin isommassa mitassa ku Suomessa (pari kuvaa reitin yhden hakkuuaukko reitin molemmin puolin) ja niitä oli monta. Ku ajattelee vielä sitä ett pohjana on hiekkaa ja hienoo sellaista ni terve. 

Tänään tuli pari reissaajaa vastaan kuten eilekin. Nyt rupee reissaajia näkymään ku ollaan keväässä ja kohti kesää mennään. Kuvia ei tullut hirveesti otettua, mut jokunen. Ihan sumun syytä. Yritän jatkossa ottaa vähän enemmän.

Näyttää vahvasti siltä et joudun jossain välissä ostaa uuden makuualustan. Tää on jo luovuttanut untuvat ja kohtapuoliin ilmankin. Pikkuhiljaa vajaantuu aamuksi. Ei kiirettä vielä uusia. Uus maksaa muistaakseni sen 45-60 euroo, mut sitä ennen pitää ostaa toiset uudet ajohousukalsarit Decathlonista. Yhdet ostin halvimmasta päästä ja sattu miun perseen mukaiset olemaan. Yhden vanhat ajettu loppuun ni joutaa loppusijoituspaikkaan. Nyt ollaan pienellä leirintäalueella hyvin lähellä Bordeauxia, taitaa tää kuulua sen vaikutuspiiriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti