sunnuntai 12. helmikuuta 2023

Grandi seikkailee 97. päivä

Azofra (autiotalon takapiha)-Arcos (motorin vieressä)

Ensimmäisenä mainitsen että eilen vastaani tuli tämän reissun 6. ja 7. retkipyöräilijät vastaan, ett kyll niitä liikkuu talvellakin.

Aamu oli kaunis (kattokaa kuva jos ette usko) ja pakkasta sen 3 astetta. Leiri kasaan ja liikkeelle ja ekana oli sitten nousu ja sitten olikin toinen nousu ja sitten tuli tietyömaa, helvetin iso sellanen et meinas eksyä reitiltä. Sitten alamäki ja Logroñon kaupunki (on muuten iso😳). Sunnuntain kunniaksi söin sisällä ja kävin ihan BurgerKingissä syömässä. Sitten etsimään reittiä ja kuinkas kävikään. Onnistuin menee tyylikkäästi ohi ja tekee ylimääräisen lenkuran.

Kaupungista pois pääsy oli sitten pirun vaikeeta kunnes huomasit olevasi jo pois kaupungista. Ihmiset oli viikonlopun vietossa ja olivat pois lähdössä niin sit porukkaa riitti kadulla. En ottanut kuvia ku oli itellä muuta tekemistä. Sitten vielä nousu liki 600 metriin. Hei muuten, tulin eka kerran sitten Torreviejasta lähtöni jälkeen alle 500 metrin, läksin sieltä 20.1. ja nyt vasta alle 500 metrin. Huomenna ja ylihuomenna on jokunen isompi mäki ja sit on alamäki. Se oli 3 päivää ja olen Atlantin rannalla, sikari ja joku juoma kädessä ja yli 5000 km polkeneena. Kai tuo miulle sallitaan.  

Sitten tuuli yltyi ja voin sanoa et tuuli kyll vie voimat nopeammin ku mäet. Huomenna Pamplonaan ja hostelliin ja vähän lepoa ja matka jatkuu.

Nyt vietän vähän ruuruaikaa ennen toista syötiä ja nukkumaan käyntiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti