keskiviikko 8. helmikuuta 2023

Grandi seikkailee 93. päivp

 Valladolid

Oli kyllä levottomin yö tällä reissulla tähän mennessä. Aamupala (mikä oli kyll pirun köyhä) naamariin ja kävellen pyöräkorjaamolle. Aikaahan siinä meni jonkin verran ku 6 kilsaa talssi menemään. Pari kuvaakin tuli otettuu mutta ajatukset oli ihan jossain muualla. Siellä se on, ikkunan takana uusi kehä ja pinna ja kaikki valmiina. Voi itku sentää, matka pääsee jatkumaan. Kyseinen korjaamo sai erittäin hyvät arvostelut miulta.

Sitten vielä paikalliselta ohjeita miten pääsee ajaa hostellille. Sanoisin et tää kaupunki on yks suuntaisten katujen kaupunki. Ja muutenkin niin sekava että. Hostellille päästiin hyvin ja pyörä parkkiin sisälle ja sitten hoitaa asia vakuutusyhtiön kanssa. Sekin hoitui hyvin mitä nyt omavastuu on se 150 euroo. Mut kuitenki jotain saa sieltäkin.

Iso kiitos ystävilleni ja sukulaisilleni jotka laittoivat sponsorointia tulemaan. Kiitän ja kumarran syvään. Yritän edelleen ottaa kuvia mahdollisimman paljon, kameran muistikortin puran jossain kohtaan niin tulee sitten ylimääräinen pläjäys kuvia 

Huomenna matka jatkuu... ..

Kuvat. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti