sunnuntai 19. helmikuuta 2023

Grandi seikkailee 103. päivä

 Messangers- La Teste-de-Buch (teltta metsässä)


Oli muuten kiva tehdä aamupala ihan kaikessa rauhassa ja syödä ilman kiirettä. Sitten tuli tää isännän naisystävä paikalle ja rupes laittelee paikkoja kiinni ja miutenkin katteli et kaikki on kondiksessa. Siinä hetki juteltiin ja toivotettiin toisillemme hyvää kautta. Ku se paikka on Surffareiden majoituspaikka ja hieno sellainen. Tykkäsin.


Sitten takaisin asiaan eli kampia pyörittämään, ei se pyörä itestään liiku. Pyörätietänoli sitten tarjolla tänään metsän keskellä ja välillä asutusten lähellä ja välillä ihan kylissä ja kaupungeissa. Näin muuten paperitehtaankin ku tällä reissulla on tullut nähtyä vaikka mitä. Luettelen sitten jossain vaiheessa. Kaupassakin kävin ja join nestettä ja sitä meni tänään ihan kiitettävästi. 


Vastaantulevat fillaristit ovat morjestelleet ja nuoremmat naiset hymyilleet (miksköhän? Luuleeks toi äijä olevansa komee?) Mut ihan sama miksi hymyilevät, lämmittää mieltä ihan kivasti ja silmäherkkua on riittänyt koko reissun ajan, silmämunia on keräilty millo mistäkin. Mut joo, mie meen nyt nukkuu.


Kuvat 













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti