perjantai 10. helmikuuta 2023

Grandi seikkailee 94. päivä

Valladolid-Valdecañas de Cerrato (täyden kuun teltta)


Aamiainen äänen suuntaan ja yhdistelmän ulos pujotteleminen ja liikkeelle. Täällä käsittänyt kuinka käteinen voi ja jaksaa hyvin. Moni juttu maksetaan vielä käteisellä. Sitten vain taluttelua hetken aikaa ja sitten ollaankin Lidlin pihalla odottamassa sen aukeamista. Sitten hetki ajelua ja sit pientä välipalaa naamariin.


Sitten voikin aloittaan urakan eli hitaan ja varman nousun kohti huippua ja huomatataas olevan yli 800 metrin korkeudessa (olikonha ton mielestä joku länsi-Espamjan ylänkö tai jotain sellaista) kyll tuntuu vaan siltä ett pellot on aina vaan korkeammalla ja paljon on niin sanottua "vesiviljelyy" ei niin paljoo ku tuolla idässä. Täällä sentään joissa on vettä aikas runsaasti mitä taas idässä ei ollut.


 Noh, mäkeä toisensa perään ja rengasrikko. Ei muutaku pyörä ympäri ja katsomaan mikä niitä oikein puhkoo. Päällisestä ei löydy mitään, no vanne tarkastukseen tielies kuinka monetta kertaa, haa...  Vanneteippi ruvennut liikkumaan. Varmaan ollut syyllinen aikasempiinkin rengasrikkoihin, nyt vain näki sen. Aikaisemmin varmaan käynnyt niin että ollut paikallaan kun on tarkistanut vanteen teippauksen ja sitten ajossa siirtynyt pikkuhiljaa. No ei muuta ku gorilla teippii koko vanteen ympäri ja kumi takas. Hätäratkaisu kunnes pääsee ostaa vannenauhan tai -teippii. Ei nyt satunut olee varaosissa mukana. 


Sen jälkeen se oli sitten yöpaikan etsintä täältä korkeelta. Alkaa olee viimeisiä öitä korkeella, veikkaisin et ens viikon puolella olen sit Atlantin rannalla. Kelit vaikuttaa ajoon aikas paljon ja maasto. Nyt nukkumaan.


Kuvat. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti