tiistai 31. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 85. päivä

 N-630, Cañaveral (puska)-Béjar (puska)

Hyi saatana ku on kylmä ilma makuupussin ulkopuolella. Kahvin keittoon jos se lämmittäisi ja herättäisí miehen päivään. Tästä tulee hyvä päivä. Eikun liikkeelle ja lämmintä on päällä riittävästi. Reilun tunnin ajon jälkeen sai vähentää vaatetusta ku aurinko rupesi lämmittää. Tänään oli sitten "vara" garmini käytössä, hyvin näytti toimiva sekin. Olin unohtanut garminin päälle ni akku tyhjä. Oma moka, lataillaan sitte ajaessa. 

Jossain kohtaa tuli kaupunki vastaan ja nimi ei jäänyt mieleen, kävin kaupassa ja matka jatkui. Tuntui että kokoajan noistaan ylöspäin ja hitaasti. Tuli reissun viides reissaaja takaa ohi. Oli matkalla Salamancaan ja sieltä Santiagoon. Totesimme että ehkä näemme Salamancassa. Ja olin oikeassa noustiin kokoajan ja sitten päivän päätteeksi kunnon nousu ettei totuus unohtuisi. Kovaa hommaa oli. Toisinaan mietin et ku tässä melkein kuukauden on yli 500 metrin korkeudessa, ni saattaa noi veren punasolut pikkasen lisääntyä.

Nyt teltassa ja syöty, vois käydä nukkuu ni jaksaa vuomenna ajaa Salamncaan ku herää. Tosin hoidetaan kuun 1. päivän asiat pois päiväjärjestyksestä.

Kuvat 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti