keskiviikko 25. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 78. päivä

 Ayna-Corral de Cañadelengua, Vianos(auringonlaskun teltta)


Aamulla heräsin kyllä aikaseen ja kävin tekees ihan omaa kahvia ennen aamupalaa joka kuului huoneen hintaan. 39 euroa makso, mut kyll oli maisemat hienot aamullakin. Sitten vain kamat kasaan ja kauppaan, kaupan täti sit vahti tiukasti etten vaan varasta mitään. Sitten vain suuntima ylämäkeen mitä oli sitten tiedossa koko päiväksi. 


Maisemat vaihtu ja välillä ei tiennyt mihin pitäs kattoo. Välillä mentiin alamäkeen ja sitten alko nouseminen noin 750 metristä noustiin 1433 metriin ja päivän kilsat oli 52 ja tunteja meni yli 7 tuntiin. Voisin sanoa että elämäni raskain etappi tähän mennessä. Yhdessä kylässä kerkesin käydä kaupassa juuri ennenku se meni kiinni. Vähän evästä iltaan ja aamuun et jaksaa ajaa reitille takas....ehkä. Katsotaan mihin mieli kääntyy.


Yhden alamäen jälkeen pidin huilitauon ku aurinko paisto siihen sopivasti. Läheisen talon koira tuli morjestaa sellai varovaisesti, olis varmaan tullut syliin jos olisin siinä hetken pidempää istunut.


Nyt leiri on 1310 metrissä ja huomenna on alamäki. Kävi tuossa joku kattoo auringonlaskuu autolla mut ei häirinnyt miuta. Syöty ja katottu pari ladattuu videoo ku nettiyhteydet ei oikein toimi täällä vuoristossa.

Kuvat täsä ja täsä 











Viteo täsä https://www.relive.cc/view/vQvxpdxeNBv

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti