lauantai 7. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 61. päivä

Barcelona-Vilanova i la Geltrú(puska)

Nukuin vyvin kiitos kysymästä. Kävin ihan hostellin aamupalalla ja söin itseni ähkyyn. Sitten vain kamat kantoon ja pyörä ja kärry ulos ja pakkaus ja liikkeelle. Se oli muuten tpisen kerran takarengas puhki. Laitoin nyt misukan sisurin (toi säästelee sitä parempaa ku pääsee täält vähän paremmille teille) ja sitä voi paikata. Pitääkin muistaa ostaa sisuri jos toinen matkaan. 

Kyll Barcelona on ihana kaupunki, on sillä se pahempikin puoli, mut kuitenkin. Läpiajamiseen meni vaan reilu kolme tuntii aikaa. Ja pääsit vasta laitamille. Hienot oli pyörätiet et huh huh. Ja se että pyöräilijä annetaan ottaa se oma tila. Ai oo vaa et nää ajaa aivan stnan lujaa täällä. Mit katsellaan kuinka eri osissa maata tämä käytös on. Nähtävää olis ollut vaikka kuinka, mutta kun pitää välillä levätäkki.

Sitten muuten meni ensimmäinen prosenttimäki pysähtymättä ylös, pituutta oli vaivaset 2 kilsaa. Tiukkaa teki ja hiki tuli ja liikennettä piisas. Voi herranjestas. Sit vielä menin suunnitellun kaupan ohi ihan huomaamatta, eiku uukkari ja takas. Pienii kylii ja kujii ja joissain aivan täynnä ihmisii ja joissain ei juuri nimeksikään. Sääkin suosi ajajaa, lyhkäsillä mentiin mitä nyt aamulla irtohihoilla ja -lahkeilla. 

Nyt on teltta pienessä metsässä ihan tien viereesä ja liikennettä piisaa, mut onpa lyhyt matka tielle aamulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti