tiistai 17. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 70. päivä

Alicante (puska)-Torrevieja

Aamulla heräsin aikaseen, ei vaan nukuttanut. Noh kahvin keittoa ja tähtitaivaan katselua. Sitten vain leiri kasaan liikkeelle. Taluttelin pyörää suurinpiirtein keskustan ha rantabulevardin läpi ja samalla katselin ku ihmiset kiirehtii töihin. Itselläni ei ollut kiire, oli aikaa ihmetellä maailman menoa. Oikeastaan oli kiva herätä aikaseen. Nyt sitten odotin auringon nousua kärsivällisesti että saa sen kunnon kuvan. Seueaavaksi ruvetaan metsästää sitä auringonlaskua.

Reitti suuntaitui rantoja pitkin Torreviejaa kohti, missä vietän muutaman lepopäivän (et pahimmat tuulet menee ohi). Ennuste luvannut ihan kunnon tuulia, siitä sain esimakua jo tän päivän ajon aikana. Hyvin riepotteli.

Kävin kaupassa ostaa vähän evästä ja sen 15 millin kiintoavaimen (jos kärryn rengas puhkee *koputtaa puuta*) Sitten pitää täydentää varastoja ja käydä kamat läpi et tietää mitä missäkin on tai tiedän mie noin suurinpiirtein, mut hyvä käydä läpi kuitenkin.

Vietän taukoa Anniinan luona, jotkut seuraajani tuntevat hänet. Pitkänmatkanpyöräilijä kuten minäkin, mutta toisenlaisella tekniikalla. Häntä voi seurata facebookissa Anniinan matkassa. Hän osallistuu Paris-Brest-Paris brevettiin tänä vuonna, tää järkätään joka neljäs vuosi (ei oo miun haaveissani). Suosittelen seuraamaan

Onnistuin saamaan garminin sekoaamaan loppumatkasta ja vähän muutenkin sekoilemaan siinä samalla ku pyörätiet häviää jonnekin ja ei aina viittis paikallista kutostietä ajaa aina. Perille päästiin.

Ja nyt on vain aamun kuvatViteo https://www.relive.cc/view/vxOQ4JkL22v

Ja muistakaa kommentoida, suorastaan vaadin sitä ja muistakaa laittaa nimi sitten kommentien perään.


3 kommenttia:

  1. Hieno aamu! T. Yrjö

    VastaaPoista
  2. Mihin aikaa nämä kuvat ovat otettu? Kivan näköistä

    VastaaPoista
  3. Kuvat on otettu klo 6 ja 8.30 välillä. Taluttelin fillarin Alicanten läpi juurikin kuvien takia.

    VastaaPoista