sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Grandi swikkailee 62. päivä

Vilanova i la Geltrú(puska)-Punta de Cala de Bea (leirintäalue)

Nyt sitten tuli piiitkä nimihirviö paikkakunnissa. Piskasta näki tielle hyvin mutta tieltä puskaa ei niinkään. Olin aikasee liikenteessä ja se oli sitten rengasrikko taas ja samaa reikää paikattiin pariin otteeseen. Pitää ostaa sitä normi paikkarasia miss on sitä liimaa ni ei tartte arpoa, ku ei oo topeakin pikapaikkoja tai minkään muunkaan parempia pikapaikkoja Decathlonin pikapaikat ei niinkään toimi. Katsellaan, en heittänyt vielä sisuria mäkeen. 

Reitti meni pitkälti pitkin rannikkoa ja välillä vähän kauempana ja välillä ihan lähellä. Noh nähtävää nojoo, kaiketi kait. Mut jossain välissä vaan meni halu ottaa kuvia ku paikkailet rengasta vähän väliä. Kyllästynyt pyöräilee? En, en todellakaan ku jokainen päivä on erilainen ja samaa tehdään melkein jokainen päivä. Pitkästä aikaan pilvimen sää, sateet meno edestä ja takaa ohi. Ei tarvinna kaivaa sadeasuja esille. 

Sitten huomasin leirintäalueen jossa oli liikennettä. Mietin että jäänkö vai en, niin takarengas päätti puolestani, se tyhjeni. No ei muutaku sisään ja maksu oli 10,85 euroo/yö teltassa. Ei paha, nyt ei tartte aamulla pitää kiirettä liikkeelle lähdössä. Voi ihan rauhassa pakkailla tavaroita. Pyörän sisuri on vaihdettu ja päälinen tarkistettu ja putsattu pikkukiviatä ja nyt sitten toivotaan et kestää huomisen Decathloniin asti. Pitää varmaan ostaa litkuaisuri mukaan ni ei tartte kivistä välittää 

Huomiselsi ennustettu aika hyvää tuulta ni saa nähdä kui äijän käy.

Kuvat täsä 

1 kommentti: