torstai 12. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 66. päivä

Benicàssim (leirintäalue)-Camping Malvarrosa de Corinto, Sagunto

Aamulla ei ollut kiirettä, sai rauhassa herätä ja tehdä aamutoimet. Tavaroita pakatessa kävi niin että talvimakuualusta aloitti sulkasadon ku rupesin rullaa kasaan. Poistoaukon kautta pöllähti untuvaa ulos ja mie räjähdin nauraa. Ollaan palattu normaaliin päiväjärjestykseen. No ei muuta ku liikenteeseen ja kojti uusia seikkailuja.  Nyt oli jo tuttuja maisemia edelliselta reissulta mutta eri reittejä. 

Yhdessä välissä visiiri sitten holahti alas ja ihmettelin mitä tapahtu. Toisen puolen muovinen euuvi oli pudonnut. Löysin sen kyllä, mutta auto kerkis ajaa sen yli, joten piti keksi joku muu ratkaisu. Noh pultti, prikka ja kaks muovista holkkia saa hoitaa homman siihen asti kunnes saan varaosia tai hankittua visiirin tai jotain. Näitä näköjään sattuu.

Seuraava pidempi tauko olis tuolla Torreviejassa ja pitäs löytää halpa majoitus muutamaksi päiväksi, leirintäalue tai jotain muuta vastaavaa. Silloin kävis tuon pyörän läpi vähän paremmin ja samalla katsois valmiiksi varaosia kun lähtee sisämaahan päin menee.

Nyt ollaan taas leirintäalueella ja käyty syömässä pihviä ja salaattia alueen ravintolassa. Hyvää oli. Nyt on saatu telttakin kaikkinensa kunnolla maahan kiinni esimmäisen kerran tällä reissulla, siis kaikki maakiilat käytössä, wuhuu!!!

Kuvat joita on vähän koska aurinko, reitti ja vastatuuli ym. tekosyyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti