lauantai 28. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 82. päivä

 Järven rannalta- Muuriaidan viereen.

Aamu oli kaunis, on se vaan niin hienoo kattoo auringonnousuu. Leiri kasaan ja takaisin tielle. Tänään olikin tarjolla hyvin vaihtelevaa maastoa aina kuivasta arosta vihertävää metsään ja vielä virehtävälle arolle. Lampaita ja vuohia tuntuu olevan enemmistö elukoista, lehmiäkin oli. Sinänsä ihan ymmärrettävää täällä suunnilla. Sit tietysti erilaiset hedelmät ja pähkinät ynnä muut vastaavat. Pienii kylii ja kaupunkeja tuli tänään ihan liukuhihnana vastaan. 

Nyt toedän missä osa kurjista talvehtii. Kyll sekin oli vähän sellanen ahaa elämys. Jossain välissä rupesi ajaminen painaa jaloissa, mutta jaksaa jaksaa (en välttämättä jaksa, toi äijä kyllä) Paljon tuli taas nähtyä ja koettua, kuten jotkut morjestelivat autoista (toi ainakin oletti niin). Omalla tavallaan ihan kaunis ja mukava päivä vaikka pari vittumaista mäkeä olikin reitillä.

Huomenna saavun Cãceresiin ja olen yhden yön hostellissa. Saa nukkua lakanoissa mut eipä mennä asioiden edelle.

Kuvia voisi ottaa enemmän mutta se vaatisi panostamista GoPro kameraan ja reissaajan butjetti ei yksinkertaisesti taivu siihen, ei sitten millään. Saa laittaa tilille (tilinumero löytyy tukijat sivulta) jos siltä tuntuu, ei oo pakko.

Nyt jouduttu katsomaan vain kuvia ku onnistuin tuhoamaan ajetun jäljen (rähmäkäpälä!!).
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti