maanantai 2. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 56. päivä

 Figueres-Calves de Malavella(puska)

Oli muuten niin huono hostal ettei mitään rajaa. Sain kuitenkin nukuttua ja 5 euron aamupala pelasti paljon. Figueresta ei oo sitten yhtään kuvaa, muutamat tietää syyn. Sanon näin menkää ite kattoo. Sompailin kaupungin kujia pitkin sellai et pääsin reitin alkuun. Sitten vain ajamaan ja sattu reitille yks isompikin mäki. Suuntima oli Gironaa kohti via Bikeinn. Mitä sieltä? No Alpinan kypärä ja wohon stapilaattori (se mikä hajos alkumatkasta).

Kyll on hyvä systeemi. Heillä on monta päätettä ja käyt ettii swn mitä tarviit, maksat ja odotat et tulee sähköpostia ni toimitus valmis. Kätevää. Nyt en laittanut pullotelineitä siihen, katellaan sit keväämmällä sitä. Ja kypärän kanssa on totuttelua ku siinä on visiiri, mut vaikutti hyvältä ja tuulettu hyvin. 

Gironassa sitten sekoiltiin jonkin verran ja tuntui siltä et läpiajamiseen menee tunti. Pääsin läpi ja kohti Barcelonaa, siellä on sitten pidempi tauko. Vaatehuoltoo, nukkumista, ihmettelyä ja pelaamista. Nyt taas puskassa yötä ja huomenna jatketaan. Mie syön nyt ja käyn kohtapuoliin nukkuu.

Kuvia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti