maanantai 9. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 63. päivä

 Punta de Cala de Bea (leirintäalue)-Peniscola (Vanha kaupunki)

Aamuyöstä käytyäni vessassa ja tultuani takaisin huomasin teltan vaihtaneen paikkaa. Taitaa hiukan tuulla. Nukuin jonkin aikaa ja heräsin normisti ja sit pidettiin telttaa omalla painolla paikallaan. Puuskittainen tuuli aiheutti kaikkee kivaa, kuten lentäviä esineitä joita porukka sit aamulla etsiskeli ympäri leirintäaluetta. Kerrankin teltta oli kuiva pakatessa. Sitten ei muuta ku liikenteeseen.

Tuuli aiheutti aamulla pieniä korjausliikkeitä, mut sit rupesi sujumaan, mitä nyt välillä oltiin aika hyvin kallellaan tuulta vasten. Sitten reitti muuttui sivumyötäseksi ja eiku aeroasentoon ajamaan. Takaa tullut porukkalenkkeilijät katso ekaks, ett joku ajaa rauhallisesti ja varmasti pitkää matkaa. Ihmetys oli kova ku huomasivat kärryn ja kaveri ajaa aeroasennossa. Ilmeet oli kuvaukselliset.

Reitti oli hyvin vaihteleva ja omalla tavalla hieno. Ei noita pikkuteitä löytäis ellei tee reittiä valmiiksi. Kaikkee tuli nähtyy ja ihmeteltyy. Lopulta päätyen Peniscolan vanhaan kaupunkiin, ystävän tyttären pitämään hostaliin. Suosittelen. Ovat auki maaliskuun puolesta välistä alkaen. 

Kuvat Ja toinen https://www.relive.cc/view/vXvLPj5w47v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti