tiistai 3. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 57. päivä

Calves de Malavella(puska)-Barcelona

Tänään heräsin sit pirun aikaseen, ei edes piru herää niin aikasee. Neljän aikoihin räpsähti silmät auki ja voi kiitti vaan, en varmasti lähe ajaa fillarilla pimeessä (toisaalta olis päässyt helpolla osan matkaa, ku ei ois ollut liikennettä). Joka tapauksessa lähdin liikkeelle pikkasen ennen hämärää. Ajatuksena ehtiä ajoissa perille.  Aamulla oli pikkasen vilponen ku oli vaan 6° lämmintä. Muuten ihan mukava keli, uus kypärä muuten toimii hyvin. Ei pyöri tuuli enää silmissä ja muutenkin aika siistin olonen.

Päivä pikkuhiljaa lämpeni kokoajan, joten joutui vähentämään vaatetusta et selviää. Kummasti tuli kannustusta ja peukkua ku oli Randonneirs Finland ajopaita päällä. Loppujen lopuksi ajoin jo ilman irtohihoja ja -lahkeita. Aiheutin hämmennystä kovasti. Reitti oli loppujen lopuksi aika siisti, mitä nyt jossain välissä ihmettelin ku ei oikein rullaa, no ei rullaa ki ajat 1-2% ylämäkeä sellai tasasesti. Täällä isossa kaupungissa on nuo pyörätiet järkätty aika näppärästi,.toimis varmasti kotiSuomessa.

Saavuin hostelliin ja ekana pyörä ja kärry talteen ja ne tavarat mitä tarviin mukaan. Pyörää en tarvii ennen lauantaita, joten kilometrikisan joukkueen muut jäsenet saavat sit ajaa et pysytään tuloslistan kakkosina. Mie huilaan välillä, pyykin pesua ja kauppareissua ja ja ja....

Nyt sitten katson jonkun videon ja käyn nukkuu ja aamulla käännän kylkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti