sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Grandi seukkailee 69. päivä

 Partida Matorral, Alicante (puska)-Alicante (puska)

Aamulla kahvi naamariin ja kiristä mutterit ja pultit ja lähde liikkeelle. Matin kanssa aamulla juteltii reiteistä vähäsen. Alkumatka oli sellasta kylästä toiseen menemistä ja Alcoin jälkeen alkoi nousu ja alas tultiin pikkumatka aika heikko kuntoista tietä. Vissiin valitsin taas väärin. 

Mutta sitten alkoi 5 kilsan kihnuttaminen reiluun tonniin ja silloin oli ajettu vasta 35 kilsaa. Ja sit alko alamäki ja sitä sit tultiin jonkin aikaa. Ensin hiki hatussa ylös ja ylhäällä vähän vaatetta päälle ja sitten alamäkeen. Yhdessä kohtaan kiusasin maasturikuskii jolla oli satula liian korkeella, perse keikku puolelta toiselle. Pari pientä vastamäkeäkin meni sellain rullaamalla ylös. Sitten sitä huomasi olevansa jo hyvin lähellä Alicantea ja siihen meni vain se parisen tuntia. 

Sitten oli apteekin etsintä ja ensiapulaukun täydentäminen sidetarpeilla, teipillä ja desifiointiaineella. Sidelappuja on niitä taitoksia että teippi valmiina mallia. Jos nyt noilla pärjäis vähän aikaa. Sitten vain puistoon vaihtaa laput, tyyliin ensi vanhat pois, pesu vedellä, pesu desifiointiaineella, ilmakylpyä, desifiointi uudestaan, vähän aikaa sai kuivua ja uudet laput kiinni. Sitten puistossa istuskelua ja nyt tähtitaivaan katselua makuupussissa maaten 

Kuten jo tiedätte KuvatEi kommentteja:

Lähetä kommentti