sunnuntai 29. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 83. päivä

 Muuriaidan-Cáceres Hostel

Aamulla heräsin taas ennen ison lampun syttymistä. Kahvit join katsellen aamun valkenemista ja sit vilkkaasti leiri kasaan ja liikkeelle. Perkele et oli kylmä aamu, voi helvetti. Sit vielä ajetaan 40 kilsaa, joopa joo. Tää oli kyl ihan erilaista kylmää ku Ranskassa, jotenkin kosteen kylmää.

Nyt sitten vaan ajeltiin "tuntralla" pohjoistuulen piwksiessä miuta. Kylmä oli edelleen ja vällillä piti pysähtyä lämmittää sormia ja syömään pientä purtavaa. Päämäärä lähestyi pikkuhiljaa ja lopulta pääsin kaupunkiin. Sitten vain talutellen yhdistelmää seurasin reittiviivaa kohti vanhaa kaupunkii ja hostellii. Sisäänkirjautuminen oli sitten ihan oma juttunsa, mutta onnistu ja sain ovikoodit. Pyörä ja kärry on käytävällä ja huoneessa on pari muuta eli aikas hiljainen ajankohta. Sitten menin kaupan kautta syömään (olis perkele pitänyt muistuttaa tuota äijää. Turistirysä). Noh pitäähän sitä kerran reissulla avittaa paikallisia yrittäjiä, nyt se on tehty. Takaisin hostelliin ja suihkuun ja sitten vain makoilemaan. 

Täällä on näköjään alkamassa joku Da Vinciin liittyvä juttu. En tiiä nui kauan kestää, miun kohalla se on ohi jo huomenna.

Kuvat 











Viteot jatkuu pienen kömmähdyksen jälkeen  https://www.relive.cc/view/vdvm3AN88x6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti