maanantai 30. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 84. päivä

 Cáceres-N-630, Cañaveral (puska jälleen kerran)

Yöpymisen hintaan kuuluu aamiainen, noh ei se kyllä riemunkiljaisuja aiheuttanut. Mut olipahan palvelua kuitenkin ja kaikki 24 euron hintaan. Sitten vain kamat kasaan ja ulos, siis olin ulkona vasta vaille kymmenen (ihan outo aika tuolle äijälle, ku hää yleensä on ennen kukon pierasuu liikkeellä) ja sitten alko mielenkiintoinen juttu. Se miten perkele pääsen pois vanhasta kaupungista, jos valitset väärin niin olet kyllä oikeassa paikassa, mutta joko 20 metriä alempana tai ylempänä ku missä pitäs olla. Siinä sitten meni se tunti seikkaillessa vanhassa kaupungissa ja toinen sitten etsiessä oikeaa suuntimaa (kävi tuo Lidlissäkin siin samalla)

Ai että rupeen vihaa näitä liikenneympyröitä, yksiä perkeleitä ovat. Toinen on se että nyt on nähnyt aivan liian kauas ajaessa, ei siinä enää onnistu pilkkoo matkaa pieniin osiin, tyyliin seuraava mutka ku se perkeleen mutka voi olla viien kilsan päässä ja näet sen tai näet et tuolla on kylä/kaupunki ja muutaman tunnin kuluttua tajuat ajavasi siinä. Että sillee. Ei oo helppoo tää ajaminen perkele. Mut kyll oli maisemat kauniit voi itku. Vahva suositus Caceres kaupungille, käykää siellä jos on mahdollisuus (pitää puhua toi äijä vielä toisen kerran käymään tuolla) itsellä oli vaan pinta raapasu tällä kertaa.

Tänään tuli ajoa vain reilu 50 km mut siinäkin nousumetrejä riittävästi. Nyt ollaan taas norkeanpaikan leirillä ja matka jatkuu huomenna. Tosin reitti suunnitelma muuttuu lennosta heti kättelyssä, ei kiinnosta niivetä 1200 metriin nyt ollenskaan boten jatkan N-630 tie ajamista, välillä helpommin ajaen.

Kuvat 












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti