torstai 19. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 72. ja 73. päivä

 Torrevieja

Eilinen päivä (keskiviikko) meni kävellessä kaupungilla ja ihmetellessä kaupunkia. Sitten illemmalla käytiin Anniinan kanssa ostoksilla ja hää "pakotti" ostamaan sen uuden ajotakin (sen minkä tuo äijä meinas ostaa vasta ens kuussa jos sillonkaa). Kerrankin oli kiva käydä kokeilemassa eri takkeja ja mikä käy ja mikä ei. Kyllä siinä jokunen takki kokeiltiin. Sitten ostin ketjut varoille matkaan ja retkimuonaa. 90 rahaa palo ja takki oli kallein, peräti 45 euroo. Sitten ruokakaupan kautta kotiin tekee illallista ja nukkumaan.

Tänään aamulla sitten Anniinalla kävi se mitä jokainen pyöräilijä pelkää, kumi puhkee ja ei oo niitä varasisureita mukana. Tuli soitto ja Kareisen hätäpalvelu lähtee liikkeelle. Kävin laittamassa renkaan kuntoon Anniinan työpaikalla kun hänellä on tänään reeniajo. Ni ei hänen tarvii sitä tehdä heti töitten jälkeen. Sitten taas kaupan kautta kotiin pakkaamaan tavaroita (osa vielä pakkaamatta ja luultavasti tulee pakattua vasta illalla) Sekin on aika rulianssi ku mietit mitä mihinkin laitat että tarvittaessa löydät heti. Se kaatumis vekkikin on lähtenyt hyvin parantumaan. Ihan pikkunen vekki. Kirjoitus jatkuu illalla..... ehkä.

Pientä väliaikatietoa. Olen tähän mennessä ajanut näitä Eurovelo reittejä ainakin kilsan verran ja joitain sitten enemmän. Eurovelot 9, 13, 2, 4, 6, 15, 17 ja 8, lisäksi paikallisia reittejä erinäinen määrä (niitä on ihan vitusti)

Kuvia joitain 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti