perjantai 20. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 74. päivä

 Torrevieja-Molina de Segura (puska)

Aamulla lähtöä tehdessä ystävä soitteli Suomesta ja siinä sitä aikaa sitten meni hetkisen verran. Sitten vain kamat pihalle ja liikenteeseen ja kohti uusia seikkailujä. Alussa tuli mentyä aikalailla niitä teotä mitä tiistaina tuli jossain kohtaan ajettuu. Hienot on maisemat ja vielä ei kauheesti ylöspäin noustu. Jossain välissä rupesin epäilee et sekoilenko mie, puhelin vai garmini vai kaikki yhdessä. Garmin seuraa reittiä, puhelin kartta näyttää et ollaan hevonkuusessa reittiin nähden ja ite yritän muistella et oonko päivittänyt garminin reitit. Eli yhteensattumien summa, olen 5 kilsaa väärässä suunnassa tai alle.

Ei muuta ku lopeta nykyinen reitti, stoppaa ajo ja päivitä reitti ja starttaa ajo ja lataa reitti. Nut sitten puhelin ja garmin on samalla reitti iivalla. Nyt on jonkin verran noustu ja huomenna noustaan lisää, kunhan on ensin käyty tuossa isommassa kylässä apteekissa (ostaa sitä ihmesalvaa, äijä unohti tänään asian) ja kaupassa käynti ja kahvi.

Nyt ollaan taas teltassa ja tulossa on viileä yö (alle 10 lämmintä) Pitää taas tottua näihin viileisiin keleihin. Tänään vielä tuuli aika navakasti,.muuten ihan kiva keli.

Kuvat 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti