lauantai 21. tammikuuta 2023

Grandi seikkailee 75. päivä

 Molina de Segura(puska)-N301,Ulea(puska)

Aamu alko suht rauhallisesti ja hitaasti. Leirinku sai kasaan ja itsensä liikkeelle niin alkoi apteekin metsästys. Eka aukee klo 11 ja olin oven takana klo 9.50. Eikun eteenpäin, seuraava oli kiinni, seuraava katos kauppa ja kurvaus sinne ja ostoksille ja tietenkin jäi ostamatta paperinenäliinat (on reissussa hyvät) ja sit se apteekki. Löyty ja sain sen mitä hain, Furacín salvan. Ihan ihmeaine, vähän niiku meijän pihkasalva. Haavat ja haavaumat paranee nopeesti  Anniina antoi omaansa miulle siihen jalan vekkiin joka oli maanantaina vielä auki ni tiistaina oli jo rupi siinä ja se haava tuli lauantaina eli viikko sitten ja nyt on hyvällä mallilla.

Sitten näin Anniinan ku hää toi miun unohtuneet buhvin ja hanskat. Oli hänen pitkän lenkin päivä. Sitten vielä vähän matkaa yhdessä ja kahvit ja sitten eri teille. Alku oli helppo, mutta lähellä motoria oli sit toetöitä sen verta et sai ihan kunnolla arpoa pääseekö vai eikö pääse. Aikaa kului ja tiesin ettei tänään kauheesti edetä vaikka kilsoja tuli. Reissun toinen haamupyörä tuli vastaan. Niille jotka eivät tiedä mitä haamupyörä tarkoittaa, ni se on auton "alle" jääneen pyöräilijän muistoksi laitettu kolaripaikan lähelle valkoinen polkupyörä. Pysähdyin hetkeksi siihen kuten tein ensimmäisenkin kohdalla. Sitten löysin ihan kivan paikan yöpyä, mitä nyt motorin mekkala kuuluu hyvin, ei häiritse miuta. Onpahan sit aamulla helppo jatkaa matkan tekoa.

Arvaatte varmaan .......kuvat
Se on sitte viteon aika, kannattaa kattoo https://www.relive.cc/view/vevYJeoxzyO

Niin ja facebuukista kannattaa ottaa Anniinan matkassa seurantaa, hää ajaa pitkää matkaa eri tavalla ku mie.


2 kommenttia:

  1. Paljon onnea matkan jatkoon! Terveisiä täältä Torreviejasta yhdeltä pyörähöperöltä.
    Toivottavasti pian edes hiukan lämpenee ettei hampaat kalisten tarvi vääntää. Aurinkoahan täällä kyllä riittää. Tea Vikstedt🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tea. Seurasin siun pyöräilyjä silloin aktiiviaikoina. Se on eräänlainen hulluus sekin ku seuraa suomalais ammattipyöräilijöitä.

    VastaaPoista