torstai 17. syyskuuta 2015

14. päivä Härkätien puska- Iso Melkuttimen laavu

Aamulla herätessä ensimmäiseksi katsoin sataako.fi sivuston. Taas odottelua että sadealue menee ohi. Kirjan lukua ja ihmettelyä. Sitten leiri kasaan ja maantielle. Sitten päätin ihan mielijohteesta ajaa välin Porras-Tammela-Porras. Siinä matkan varrella on Saaren kansallispuisto, oli muuten vaikuttava näky. Sitten takaisin tullessa pysähdyin kahville Portaan risteyksessä olevaan kahvilaan. Oli mukava tarinoida ihmisten kanssa vähän kaikesta. Jonkin aikaa siinä vierähti.

Sitten kohti Räyskälää ja laavua. Siinä ajellessani ohi meni velomobiili. Meni muuten vinhaa vauhtia ja en kerinny ottaa kuvaa saati pistää videota päälle. Olis ollut hyvä saada kuvaan. Melkuttimen laavu löytyi pienten harhailujen jälkeen. Ja kun sain oluen käteen niin silloin ilmestyi kolme naiseläjää laavulle pitämään taukoa. Siinä tarinoidessa sain selville että he tekevät melkein viikottain päivän luontoretkiä lähialueille.

Nyt ei tartte pistää telttaa pystyy vaan saa nukkua laavussa. Jippii. Sitten vaan odotellaan huomista ja huomenna alkavaa ajoleiriä.

Päivän kilometrit 56,27/822,09

Dataa








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti