lauantai 12. syyskuuta 2015

8. Päivä Tampere-Iittala

Aamulla kamat kasaa juuri samoihin aikoihin kun Iglu lähti pyörällä töihin. Siinä pakkailin ja ähelsin että sain kärryn läjään. Sitte vielä ilmojen tarkastus renkaista ja tienreunaa mittaamaan.

Kyll on kumma harrastus tuo työmatkatempo, ei ymmärrä, ei. Joiltakin pääsi levee hymy ku meitin ohitti, mutt ei porukkaa muuten paljoo hymyillyttänyt. Hyvä etten nauranut ääneen huh. Onse vakavaa tuo tempoilu.

Pääsin onnellisesti ja järkevästi pois Tampereelta. Noin 11 km ennen Lempäälää eka rengasrikko vau. Uus sisuri ja vanhassa oli sitten reikä ja käärmeenpurema, meni roskiin. Lempäälästä kävin ostaa uuden varasisurin. Ajoin Pekolle maisemareittiä pitkin ja sanat eivät riitä kertomaan. Juuri kun käännyin Pekon kotitielle niin etunen tyhjeni suhahtaen, toinen rengasrikko. Noh taluttaen perille.

Pekon kanssa aika sitten vierähti nopiasti, kaikkea hölistesse. Samalla tuli uus sisuri käyttöön ja muutama lisä sisuri Pekolta. Kiitokset Pekolle.

Siitä sitten kohti Iittalaa. Oli muuten kaunis tie ajaa ja rauhallinen. Olin aivan käkenä. Siinä samalla kattelin pistoja tiestä, et pääsis johonkin teltan laittaa pystyyn. No löyty hyvä mesta radan vierestä, pyörän sai piiloon rakennuksen taakse teltan toiselle sivulle ja toisen sivun valo avitti yöllä hajavalolla. Oli aikas kotoinen olo ku junat kolisi vierestä ohi.

Päivän kilometrit 81,53/579,87

Dataa








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti