keskiviikko 23. syyskuuta 2015

19. Päivä Koskenniska-Kuukanniemi

Aamulla herätessä oli muuten sitten kosteata teltan sisäpuolellakin. No ei muuta ku tavarat kasaan ja toivoa että on edes jotain kuivaa vaatetta. Aamupalaa tehdessä sitten tuli nähtyä sekin ett ne perkelee etanat menee vaikka mihin. Keitin sitten etanan, mutta en syönnyt. Ei muuta kuin puuroa tekee ja tien päälle.

Jaalassa oli taas täydennys keikka kauppaan ja matka jatkui eteenpäin kohti Tuohikottia. Maasto oli aivan mahtavaa kangasmaastoa, Repoveden kansallispuisto on aivan lähellä (11-20km) Vekarajärveäkin sivuttiin siinä ohessa. Tuohikottiin päästessäni vatsa ilmoitti täyttö tarpeesta. No ei muutaku syömään siihen kahvilaan mikä siin tein laidassa oli. Pizza pannu sellanen, hintaan kuului salaatti, leivät, juomat ja jälkkäri kahvi. Kyllä kelpasi.

Liikkeelle lähtiessäni juttelin erään uteliaan ihmisen kanssa reissaamisesta hetken aikaan. Sitten vaan taas maantien laitaa mittaamaan. Nyt sitten ajettiin kohti Savitaipaletta, mutta ei menty aivan sinne asti. Vaan käännyttiin kohti Taavettia ja het kohta kohti Lemiä. Alku oli soratietä (sitä on tuntunut riittävän tällä reissulla) ja noin 8 km myöhemmin muuttui pikitieksi. Siitä sitten Lemin keskustan läpi ja kohti Kuukanniemeä. Kyllä vaan rupesi tuntumaan ettei millään pääse perille vaikka kuinka polkee. Mutta viimein pääsin perille.

Ensin muutama tavara kuivamaan ja sitten vasta itse suihkuun ja kuivaa päälle. Sitten tuli äiti ja veli takasin vierailulta. Ei ku tankkaamaan, siinä sitten mussutin pitkin iltaa kaiken näköistä herkkua.

Päivän kilometrit 115,11/1181,13

Dataa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti