torstai 10. syyskuuta 2015

7. Päivä Tampere

No esimmäisenä oli mielessä asiointi paikallisessa pyöräliikkeessä heti kun heräsi. No ei muuta ku ylös ja aamupalaa Iglun kotona ja samalla raportointia siitä että jälkipolvi lähtee kouluun. Sitten vaan Masalle viestiä et millos mennään. No Masa oli jo ulkona heti kun itseni sain ulos.

Kohti Nippeliä oli suunta ja oltiin just liikkeen avautuessa. Poistuin uuden takavaihtajan ja ketjun kanssa. Sitten Cycle Service Nordicin poikia morjestamaan ja kahvia juomaan. Aikamme siinä hölistessä, lähdimme Masan kanssa kiertämään Pyhäjärveä. Vielä oli vanhat kamat kiinni pyörässä, lenkin aikana ne kyllä paukku muutaman kerran ihan lahjakkaasti. Pieni pelko oli et menee poikki sitten kunnolla mutta kesti ne.

Pyhäjärven kierros oli aivan mahtava reitti. Näki Tampereen aivan eri kulmasta tällä kertaan. Ja ruokapaikka oli piste iin päällä. Tiinan kotiruoka Oy ja ruokaa oli riittävästi. Siitä sitten jatkettiin matkaa ja maisemat oli ihan jotain muuta mihin oli tottunut. Oli kevyenliikenteen tietä, soratietä, polkkua ja vaikka mitä. Sanat eivät anna oikeutta näkemille asioille.

Sitten takaisin Iglun tykö ja ketjun ja takavaihtajan vaihto, testiajo ja kaikki vaihteet löyty. YES, nyt voi taas hyvin mielin jatkaa huomenna matkaa. Siinä tuli sitten samalla Iglua avitettua.

Kokonaisuudessaan päivä oli mahtava ja sääkin sattui aivan kohilleen.

Päivän kilometrit 63,78/498,34

Dataa















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti