maanantai 7. syyskuuta 2015

4. Päivä Korpilahden tien puska- Karijärven Camping

Heräsin aamulla kun tuli valoisaa ja laitoin aamukahvia tulemaan ja aamupuuroa kans. Sitten leiri kasaan, kun aamupala oli syöty. Korpilahden tie on kyllä mahtava, sinne pitää tulla joskus ajaa maantiepyörällä osuus läpi molempiin suuntiin. Kyllä sieltä ihan prosenttimäkiä löyty pari kappalelta. Molemmissa piti viimeiset metrit taluttaa. Olisko kärryllä jotain osuutta asiaan ja  9% keskijyrkkyydellä. Hauskaa oli vaikka ei se päälle päin näkynyt. Sitten siinä risteyksessä olleessa Nesteessä ruokatauko. Hintansa väärti. Ja ysi tietä kohti Jämsää. Kyllä noi autot ja rekat nyt ohittaa kaukaa. Yhdessäkin risteyksessä rekka antoi tietä vaikka ei olisi tarvinnut. Siinä sitten huidottiin ku mitkäkin markkinoiden helppoheikit.

Jotta kaikki ei olisi pelkkää ruususilla tanssimista, ni Korpilahdentiellä paukahti ketjut poikki ja takavaihtaja otti osumaa. JEEE. 10 takavaihteesta vain 7 toimii, Kyll tolla viel ajaa Tampereelle, ei mikään ongelma. Joutuu vaan etuvaihteita käyttämään ahkerammin.

Jämsässä kävin ostamassa kirjan ja puuttuvan usb piuhan että saan kameran ja induktion ladattua. Sitten taas tien päälle ja kohti leirintäaluetta. Piti oikein soittaa ja varmistaa että on auki vielä. Ja olihan se. Nyt on yksiö pystyssä ja sauna lämpiämässä. Syöty on ja kohta saunaan. Illan ohjelma voi olla kirjan lukua tai sitten nukkumatti kajauttaa 50 kg lekalla otsalohkoon. No eipä käynnyt kumpikaan vaan illan ohjelma oli Sauna, voi jumalavita että teki hyvää. Sitten ku kävelin katsomaan sähköisten härpättimien lataustilannetta niin Pehtoori huuteli et tuus tänne ja iski kaljan kouraan.
Siinä samassa tutustuin pariin reissuduunariin ja he heti töitten jälkeen kalaan ja ravustamaan. Siinä istuttiin Pehtoorin kanssa ja juteltiin asioista ja paikan historiasta ja muistakin seikkailuista. Ja kaljaa meni. Totesin ett katsotaan aamulla mitä jalat sanoo.

Pojat tuli kalasta ja toinen oli käynyt laidan ulkopuolella ja vielä pimeellä. Hyvä että molemmat tulivat rantaan eikä pahempaa käynyt.

Voin muuten suositellla Karijärven Campingiä lämpimästi vaikka kyltissä ei telttaa ole niin teltta paikkoja löytyy.  Asuntovaunusta linja-autoon mahtuu. Ja jos arvostaa hiljaisuutta ja niin sanotusti alkeellisia oheispalveluita niin täällä ei ole ravintolaa eikä mitään tissibaari eikä mitään bileitä kokoajan.

Päivän kilometrit  94,35/324,5

Dataa






1 kommentti:

  1. Hyvin Grandi vedät ja hienoja pätkiä Suomenmaata :)

    m

    VastaaPoista